Kidsfeestje: goedkoop een verjaardag vieren!

Home » Blog » Kidsfeestje: goedkoop een verjaardag vieren!
Kidsfeestje: goedkoop een verjaardag vieren!Kidsfeestje nappas

Is je zoon of dochter binnenkort jarig? Alvast van harte gefeliciteerd! Je bent je waarschijnlijk aan het oriënteren op een leuk en origineel kidsfeestje. Een dergelijk kinderfeestje slaat meestal een flink gat in je budget. Toch kan je veel kosten besparen als je het slim aanpakt. Goedkoop een verjaardag vieren, doe je met onderstaande tips.

Kinderen veroorzaken meestal een complete chaos in het huis. Veel ouders zien er daarom tegenop veel kinderen tegelijk over de vloer te krijgen. In dat geval zijn er genoeg leuke activiteiten te bedenken buiten de deur. In de omgeving zijn er vaak leuke plekken, zoals het bos, de speeltuin, de kinderboerderij of het strand. Wil je het liever uitbesteden? Vier je kidsfeestje dan op één van onderstaande plekken.

Kinderfeestje in de winter: speelparadijs of bowlen

Niet alle kinderen hebben het geluk in de zomer jarig te zijn. Toch zijn er genoeg leuke kidsfeestjes te verzinnen in de winter, die binnen zijn. Een indoor speeltuin zoals Monkey Town of KidzCity biedt dan een perfecte uitkomst. Kinderen kunnen lekker rondrennen en met elkaar klimmen en klauteren. Je kan ook een bowlingbaan huren, geschikt voor zes kinderen. Door de bumpers en zijkanten van een bowlingbaan omhoog te doen, gooien ze altijd raak. Mits de bal niet op de baan ernaast belandt. Met NapPas krijg je korting op speelparadijzen en bowlen.

Stoer kidsfeestje: Klimbos of lasergamen

Wil je een avontuurlijk kinderfeestje organiseren? Vier het dan in een klimbos met stoere survivaltochten. Zo zijn ze lekker buiten en hebben ze toestemming vies te worden. Het is wel verstandig schone kleren mee te nemen. Lasergamen met kinderen is ook altijd een groot succes. Schieten met laserstralen, welk kind wilt dat nu niet? Met NapPas krijg je korting op het klimbos en lasergamen.

Traktaties hoeven niet duur te zijn

Kinderen zijn vaak al blij als ze iets kleins krijgen. Als dat er ook nog eens feestelijk uitziet, is het kidsfeestje helemaal compleet. Het is verstandig om het klein te houden: het gaat om het feest en als het leuk gepresenteerd wordt, is dat voor kinderen al heel interessant.

NapPas bestellen

Heb je nog geen NapPas in huis? Dan kan je er één bestellen op onze website. Je ontvangt daarmee kortingen op leuke dagjes uit. Niet alleen voor kidsfeestjes, maar ook voor volwassenen is er genoeg te doen. Wil je liever iets leuks doen met je vriend of vriendin? Ook dan hebben wij alle leuke ideeën voor je op een rij gezet.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.