KidZcity korting voor het hele gezin!

Home » Blog » KidZcity korting voor het hele gezin!
KidZcity korting voor het hele gezin!KidZcity korting

Met KidZcity korting krijg je korting op de spannendste attracties van indoor speeltuin Kidzcity Utrecht. KidZcity is een van de grootste, misschien wel de grootste indoor attractiepark van Nederland.

Het leukste indoor pretpark met spannende attracties

Verschillende attracties en moderne attracties maken KidZcity een futuristische speelstad voor kleine kinderen en oudere kinderen. Met de speeltuin korting kan je de leuke attracties bezoeken en kunnen de kinderen lekker klimmen en klauteren.

Het grootste indoor attractiepark staat vol met verschillende attracties en boordevol leuke klimtoestellen. KidZcity korting is perfect als je kinderfeestjes wilt geven in KidZcity of als je er regelmatig met je kinderen heen gaat.

Als ouder en meerderjarige begeleider kan je uiteraard mee het terrein op. Zo kan je mee de glijbaan af of kan je meedoen met een potje lasergamen. Anders kan je plaatsnemen op de comfortabele zitjes in het gezellige restaurant.

KidZcity korting

KidZcity korting op de spannendste attracties

Drinken meenemen mag hier, dus kan je hier zo lang blijven zitten als je wilt! Er zijn al veel kinderen die zich prima vermaakt hebben in KidZcity met de KidZcity korting acties. Profiteer gegarandeerd van de unieke uitverkoop deals en andere acties die de KidZcity korting biedt.

Op bezoek bij KidZcity

KidZcity is te vinden aan de vlampijpstraat 79, 3534 ar Utrecht. De actuele openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 10 tot 18 uur. Parkeren hoef je ook geen zorgen om te maken, want er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bij KidZcity hebben kinderen t/m 2 jaar gratis toegang en met de KidZcity korting krijg je zelfs 20% korting per persoon op de entree. Let er wel op, je kan de KidZcity korting niet combineren met andere speciale tarieven of de korting tegelijkertijd gebruiken. Je kan dus maar één actie tegelijkertijd doen.

De beste deals vind je bij NapPas!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.