Korting op pretparken

Home » Blog » Korting op pretparken
Korting op pretparkenKorting op pretparken Nappas

Of je nu vijf of vijfenzeventig bent, een bezoek aan het pretpark is voor elke leeftijd geweldig! Kinderen kijken hun ogen uit naar alles wat er te beleven is en de ouders drinken gezellig koffie op het terras of in het restaurant. Leer spelenderwijs meer over onze geschiedenis of ga een dag op stap naar Zeeland en maak kennis met Hollands trots; onze deltawerken. Voor jong en oud een leuk dagje uit en met de NapPas ook nog eens extra voordelig.

Terug in de tijd met Archeon

Maak een sprong in de tijd; in Archeon beleef je onze wereld in de prehistorie, de middeleeuwen of de Romeinse tijd. Hoe leefde men, net na de ijstijd? Hoe zag de wereld eruit in het jaar 450 na chr. en in wat voor huizen woonden ze begin de 10e eeuw? Je komt het allemaal te weten als je letterlijk door deze tijden wandelt. De verklede figuranten laten de verschillende stadjes echt leven en doen je letterlijk beleven hoe het er vroeger allemaal aan toe ging. Naast kijken, valt er ook een hoop te doen! Laat je schminken, ga vlotvaren en probeer eens boogschieten. Genoeg te beleven in Archeon!

Een van de leukste pretparken; Neeltje Jans

Nederland is een waterland! Wij zijn gespecialiseerd in dijken bouwen en ook onze deltawerken zijn over de hele wereld bekend. In Deltapark Neeltje Jans leer je alles over deze onmisbare bouwwerken en maak je kennis met de wonderlijke (onder) waterwereld. Bezoek de lachwekkende zeeleeuwen show of stap zelf het water in om te zwemmen met haaien! De professionele trainers en begeleiders laten je het water ervaren zoals nooit te voren! Liever op het droge blijven? In het aquarium bekijk je tropische vissen, maar ook roggen en kreeften uit de Oosterschelde. In het waterpark kun je (gewoon gekleed) de waterglijbaan trotseren. Ervaar een “echte” orkaan en ga op mosselexpeditie. Na een dagje in Neeltje Jans weet jij er alles van!

Halloween in pretpark De Waarbeek

Bezorg jouw kinderen de dag van hun leven en neem ze mee naar familiepretpark De Waarbeek in Hengelo, Overijssel. Dit attractiepark is een ideale plek voor kinderen van twee tot twaalf jaar om volledig te genieten van attracties. Echte waaghalzen stappen in Calypso of Hully Gully en draaien tig rondjes per minuut. Voor de allerkleinsten heeft De Waarbeek rustige attracties zoals de Pompoentjes waarin op een leuke manier toch spanning beleefd kan worden. Ben jij helemaal weg van Halloween? In De Waarbeek kun je 31 oktober op avontuur in een “spookachtig” pretpark. Trek je mooiste kostuum aan en geniet van alle Halloween traktaties en spannende versieringen. Op vertoon van jouw NapPas krijg je op de entreeprijs 30% korting! 

Maak je klaar voor deze pretparken en trek erop uit met jouw NapPas. Weten in welke parken je korting krijgt; bekijk hier het hele overzicht en bemachtig snel jouw eigen pas. Wat is jouw favoriete attractiepark? 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.