Krokusvakantie: 4 tips voor jouw gezin

Home » Blog » Krokusvakantie: 4 tips voor jouw gezin
Krokusvakantie: 4 tips voor jouw gezinKrokusvakantie: 4 tips voor jouw gezin Nappas

Zo snel als de kerstvakantie voorbij ging, zo rap zijn de eerste weken van 2016 weer om! De eerste overhoringen van het jaar zijn weer gehaald, de ritjes van en naar de “naschoolse” voelen weer als vanouds en de nieuwjaarsborrels van het werk zijn inmiddels ook weer achter de rug. Niet verkeerd dus dat de krokusvakantie alweer bijna voor de deur staat! Heb jij geen wintersport op de planning en kan je wel wat tips voor een uitje met kinderen gebruiken. Wij hebben leuke uitstapjes op een rij gezet!

Op bezoek bij Reptielenhuis De Aarde

Kinderen vinden dieren meesterlijk interessant. Zeker degenen die ze niet elke dag zien! In Reptielenhuis De Aarde vind je slangen, schildpadden en andere krokodilachtigen in natuurgetrouwe terraria. Bij binnenkomst in dit tropisch reptielenhuis word je verrast door de tropische planten en stronken die door heel het reptielenhuis zijn te vinden. Stel al je vragen aan de verzorgers van de reptielen en sta oog in oog met familie van de dino! Bekijk hier je NapPas korting.

Ravotten in de Krokusvakantie

Helaas ben je in Nederland nóóit verzekerd van mooi weer. Gelukkig kun je met de NapPas kiezen uit een hoop indoor uitjes voor het hele gezin. Overdag zo veel mogelijk energie kwijt? Neem ze mee naar Marvy’s Speelwereld, de overdekte speeltuin van 1000m2 in Heesch. Hindernissen, sportveldjes en klauter mogelijkheden: Marvy’s Speelwereld is geschikt voor kids van 0 tot en met 10 jaar! Voor ouders is er uiteraard een horeca gedeelte beschikbaar voor het nodige bakje koffie en wat lekkers. In de krokusvakantie is Marvy’s alle 7 dagen geopend en met jouw NapPas krijg je ook nog eens 50% korting op entree.

Scheur de Krokus door

Zijn jouw kinderen al iets ouder en gun je hen een dag vol spanning en sensatie? Neem ze mee naar de kartbaan! Geef ze een eigen stuur in handen en laat ze racen tot ze een ons wegen. Karten kan tegen elkaar, met vriendjes of natuurlijk tegen de ouders. Wie haalt uiteindelijk de felbegeerde winst binnen? Met jouw kortingspas ben je in ieder geval verzekerd van korting op karten op verschillende locaties. Bekijk ze hier. 

Over een paar weken is het zover: dan is het officieel krokusvakantie en kun je weer naar hartelust dingen ondernemen met jouw kroost. Bekijk tot die tijd het NapPas kortingsaanbod op onze website en zorg dat je jouw pas voor het eind van de maand in huis hebt!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.