Een leuk dagje uit en voetbal?

Home » Blog » Een leuk dagje uit en voetbal?
Een leuk dagje uit en voetbal?

Het voetbalseizoen zit er weer op en wat hebben we weer een prachtig seizoen gehad. Zowel in de Eredivisie als in de Champions League. Heeft u ook zo genoten van de Champions League finale? De acties van Messi waren weer van een andere planeet, maar we mogen Neymar ook niet vergeten, want wat een talent heeft deze jonge speler! Uiteindelijk is de grote prijs wederom naar FC Barcelona gegaan en wat waren ze blij. Het is mooi om te zien dat voetbal hun leven is en dat ze voor elke bal gaan.

In de loop der jaren hebben we een hoop voetbaltalenten gezien, die ook bij topclubs spelen, zoals Cruyff, Romario, Ronaldo, Maradona, Pelé. Dit is uiteraard maar een greep uit de talenten die er zijn. Nederlands talent is er genoeg en hoe mooi is het om deze talenten weer terug te zien, maar dan in een museum?

Een leuk dagje uit in de Voetbal Experience

De Nederlandse talenten kunt u terug zien in de Voetbal Experience, want dat is echt een leuk dagje uit. De helden van de jaren 80 zijn hier bijvoorbeeld terug te zien en zelfs de bal waarmee we Europees kampioen zijn geworden is terug te vinden in dit museum. U wordt weer even terug in de tijd genomen. Uw kinderen zullen het bewust niet hebben mee gemaakt, maar in dit museum beleeft u het weer allemaal. Dit stukje geschiedenis wilt u toch ook meegeven aan de kinderen? Er hangen ook diverse t-shirts van Nederlandse toppers, maar ook de voetbalschoenen mogen niet vergeten worden. Die beruchte finale in 1988 vergeet niemand meer. Wat een feest was het in die tijd toen de Nederlandse helden weer in Nederland kwamen. Het dak ging er helemaal af in Amsterdam en iedereen was aan het feesten.

Een leuk dagje uit dat interactief is

In het museum bevinden zich niet alleen foto’s, voetbalschoenen en t-shirts. U hoeft namelijk niet stil te zitten in dit museum, want er zijn diverse activiteiten waar u aan kunt deelnemen. Het museum beschikt namelijk over een skill zone waarin uw talenten worden getest. Speelt u op zaterdag en zondag competitie en wilt u zich uitleven, dan biedt het museum een uitkomst voor u voor een leuk dagje uit! Er worden namelijk ook een aantal variabelen getest, dus bijvoorbeeld hoe hard u schiet of hoe behendig hoe met de bal bent. U kunt zich helemaal uitleven in de Voetbal Experience.

Heeft u altijd al een droom gehad om voor een topclub te spelen? Zat u als klein jongetje ook te dromen over een voetbalcarrière? U kunt dit allemaal beleven in het stadion. Het stadion beschikt over een spelerstunnel waardoor u het gevoel krijgt dat u echt een topvoetballer bent!

Een leuk dagje uit en een kinderfeestje

Zijn uw kinderen ook van die voetbalfanaten en willen ze een keer iets anders doen dan bijvoorbeeld bowlen of laser gamen. De Voetbal Experience heeft namelijk diverse arrangementen voor kinderfeestjes. Hoe cool is het om de kinderen mee te nemen naar een leuk dagje uit, zoals de Voetbal Experience.

De kinderen kunnen zich helemaal uitleven. Ze krijgen een stukje geschiedenis mee, maar kunnen zelf ook een potje voetbal spelen. Voetbal is de grootste sport in Nederland en in het museum wordt dit nog eens benadrukt. De kinderen kijken hun ogen uit, maar zullen ook vast en zeker namen zien die ze nog niet eerder gehoord of gezien hebben terwijl u deze spelers wellicht allemaal kent. Bent u kampioen geworden met het voetbalteam dan kunt u ook in de Voetbal Experience terecht. Er zijn dan zelfs speciale tarieven voor de kampioenen, dus dat is helemaal mooi dat u daarvan kan profiteren.

Voetbal kijken, luisteren, ruiken, spelen en actief beleven zijn de kernwaarden voor de Voetbal Experience. Deze kernwaarden is de ideale mix voor een leuk dagje uit. Voor u en de kinderen is het beide leuk om naar zo’n uitje te gaan. Vandaag de dag zitten kinderen vaak binnen, omdat ze bijvoorbeeld FIFA aan het spelen zijn op de Playstation. U zult het vast wel herkennen. Heel de dag met vriendjes binnen zitten en continu op de Playstation. Voor een kind is het goed om te bewegen en dat kan zeker in dit museum, want stilzitten dat gaat u zeker niet doen. Uiteraard kunt u zelf ook een potje gaan voetballen. Een dagje uit met korting krijgt u bovendien bij NapPas.

Kortom voetbal, geschiedenis en interactie zijn de ideale ingrediënten voor een leuk dagje uit!

Bent u benieuwd welke dagjes uit er nog meer beschikbaar zijn op NapPas.nl? Bekijk dan deze pagina!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.