Leuke dingen om te doen met je gezin

Home » Blog » Leuke dingen om te doen met je gezin
Leuke dingen om te doen met je gezinLeukste uitjes gezin

Trekken jullie er ook graag op uit met het gezin? Zijn jullie inmiddels het wandelen beu of het spelen in dezelfde klimtoestellen zat? Helemaal begrijpelijk. Tegenwoordig openen meer en meer attracties hun deuren voor bezoekers. Natuurlijk een goede reden om hier een blog aan te wijden met leuke dingen om te doen met je gezin.

Hieronder een 3-tal uitjes waar het hele gezin van kan genieten. Zo hebben we voor deze categorieën uitjes gekozen: actieve uitjes, avontuurlijke uitjes en dierentuinen. Dit zijn de leuke dingen om te doen met je gezin!

Actieve uitjes met het gezin

  • Klimpark Streekbos – Avonturiers opgelet: zijn jullie graag actief bezig met een flinke dosis spanning de natuur? Dan is Klimpark Steekbos in Bovenkarspel wat voor jullie. Dit ecologische klimpark heeft meer dan 400 meter aan hindernissen verdeeld over 5 uitdagende routes, 2 spectaculaire ziplines en hoogtes variërend van 4 tot 12 meter. 10% korting op de entreeprijs met NapPas.
  • Bowlo Bowling & Lounge – Even weer wat anders, maar met 20 moderne witte glowbanen aangestuurd met LED-verlichting is dit een absolute beleving. Combineer dit met een borrel achteraf en je hebt de perfecte combinatie tussen activiteit en rust. Met NapPas krijg je 10% korting op het huren van een bowlingbaan.

Avontuurlijke uitjes

  • The Battle Dome in Weert – Een origineel avontuurlijk uitje in Weert. Op een industrieterrein in een verlaten fabriekspand zijn er hallen ingericht met diverse thema’s. De Dome, Jeep, Office en Street Life. Hier kun je paintballen maar dan zit het geweer met futuristische Reballs. Dan zijn paintballs, maar dan zonder de verf. Ideaal als je niet beklad wil worden. Krijg met NapPas 10% korting.
  • Van der Ende Racing Inn Poelwijk – Race tegen elkaar en heb net als Max Verstappen het gevoel alsof je jouw eigen Formule 1 race aan het rijden bent. Dit is de grootste indoor kartbaan van Europa. Met een parcour van maar liefst 1,3 kilometer lang heb je voldoende uitdaging voor het hele gezin. Met NapPas krijg je €3,00 korting per persoon per heat.

Diertentuinen

  • Dierenpark de Oliemeulen – Kom naar het vreemdste dierenpark van Nederland in Tilburg. Met meer dan 150 verschillende diersoorten kunnen jullie echt van alles verwachten. Krijg met NapPas €1,00 korting per persoon.
  • Zeehondenopvang Stellendam A Seal – Bekijk zeehonden van heel dichtbij. Leer meer over ze te weten, bijvoorbeeld: wat eten zeehonden? Hoe lang leven ze? Wie kent alle eigenschappen van de zeehond? Met NapPas krijg je 10% korting op een volwassen kaartje. Echt een leuk uitje voor de hele familie!

Reptielenhuis De Aarde – En ten slotte nog een uniek uitje met het gezin. Deze kleine dierentuin is gespecialiseerd in reptielen, leuk voor iedereen die van slangen, schildpadden, krokodilachtigen en hagedissoorten houdt. Met NapPas krijg je €2,50 korting per volwassene en €1,50 korting per kind.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.