Leuke goedkope uitjes in Nederland voor iedereen!

Home » Blog » Leuke goedkope uitjes in Nederland voor iedereen!
Leuke goedkope uitjes in Nederland voor iedereen!leuke goedkope uitjes

Leuke goedkope uitjes gezocht? Helemaal gratis of voor weinig geld leuke dingen doen is zeker mogelijk! Wij weten jou te vertellen wat leuk is voor het hele gezin om te doen! Het is natuurlijk wel afhankelijk van het weer wat leuk is om te doen met (kleine) kinderen. Want op een regenachtige dag in een nationaal park rondlopen is natuurlijk niet je van het. Maar een verfrissende duik nemen in een zwembad is dan natuurlijk wel erg geschikt!

Wij weten leuke dingen om te doen om een goedkoop dagje uit te gaan! Heerlijk spelen, leuk voor volwassenen en kinderen. Je kan natuurlijk naar een speeltuin, het Nijntje museum, levensechte dinosaurussen spotten, naar het Grote Kabouterbos Dronten of een rondleiding krijgen door het nationaal gevangenismuseum, maar er zijn ook andere goedkope uitjes die je kan doen die jou geld besparen!

Leuke goedkope uitjes in Nederland voor iedereen!leuke goedkope uitjes

Goedkope uitjes in Nederland

Van het Nijntje museum in Utrecht, een uitje in Zuid-Holland, Zuid Limburg tot aan Friesland, Groningen en speeltuin Appeltje Bergen op Zoom. Er zijn door heel het land leuke tips voor een dagje weg die gratis zijn, weinig kosten of zelfs minder dan 10 euro per persoon kosten! Wij hebben voor jou de leuke tips waar kinderen en ouders erg blij van worden!

Je kan natuurlijk op een regenachtige dag lekker de tv aanzetten en een serie of een film kijken. Maar weet je wel welke leuke uitjes je dan misloopt? In Nederland zijn veel gratis en goedkope uitjes die op jou zitten te wachten! Het is toch leuk om low budget uitjes te doen met vrienden, ouders of kinderen waarbij je je de hele dag kan vermaken.

Gratis uitjes die de moeite waard zijn!

We kunnen allemaal wel leuke uitjes bedenken, maar soms klinkt dit minder leuk dan dat het is. Gratis uitjes van een blote voetenpad, een kinderboerderij, een speeltuin tot aan heerlijk wandelen in een nationaal park of een bezoek aan een museum. Dit zijn de echte goedkope uitjes waarbij je je de hele dag lekker kan vermaken.

Wat natuurlijk gratis toegankelijk is zijn bossen, stranden en andere natuurgebieden. Heerlijk om te wandelen en te genieten van een prachtig uitzicht. Ga bijvoorbeeld naar het hoogste punt van de Posbank om over een mooi natuurgebied heen te kijken. Is het strand aanwezig in de buurt? Hoe lekker is het dan om de hele dag je te vermaken op het strand, te wandelen en lekker te spelen in het water. Een leuk uitje waarvan zowel kinderen als volwassenen van gaan stralen!

Geniet van de mooie natuur in Nederland

Wat natuurlijk ook heel leuk is een uitje naar het bos! Vind hier een leuke plek om te picknicken met eigen eten, spot bijzondere dieren en geniet van de mooie natuur. Hutten bouwen? Dat kan natuurlijk ook! Hoe heerlijk is het om de Nederlandse bossen te ontdekken. Dit is natuurlijk een goedkoop uitje die wel héél goedkoop is! Bij de Utrechtse heuvelrug vind je vele wandelroutes die ook leuk zijn om te doen met kinderen!

Voor de jongere kinderen is een bos net het grote kabouterbos, een plek waar ze heerlijk kunnen fantaseren op een speelse manier.

Een leuke plek om je een hele dag te vermaken is bijvoorbeeld in de omgeving van de Soesterberg, dichtbij het militair museum. Her kun je met het hele gezin lekker wandelen, spelen in de speeltuin of je uitleven op de stormbaan. Deze omgeving is tijdens openingstijden gratis toegankelijk! Een goedkoop dagje weg dus!

leuke goedkope uitjes met het gezin

Een gezellig dagje vertoeven in een speeltuin

Sowieso zijn speeltuinen een leuke plek voor kinderen. Kinderen komen hier tijd te kort. In een speeltuin maken kinderen snel nieuwe vrienden, neem oud speelgoed mee en ze vermaken zich de hele dag! Een speeltuin voor kinderen vind je natuurlijk door heel het land heen. Kijk snel naar een leuke speeltuin bij jou in de buurt als je op zoek bent naar een goedkoop uitje!

Bezoek een kinderboerderij in de buurt

Een kinderboerderij vind je ook in vele dorpen en steden, van Zuid-Holland, Noord-Holland tot aan Friesland. Ook dit behoort tot de goedkope uitjes! Soms is een kinderboerderij zelfs gratis toegankelijk! Anders is dit zeker een goedkoop uitje dat leuk is voor het hele gezin.

Denk aan de Koperen Ezel waar kinderen kunnen leren van bijzondere dieren, de natuur leren kennen en lekker kunnen spelen in de speeltuin. Een erg leuke kinderboerderij voor een dagje weg voor een low budget!

Gratis uitjes? Ga vliegtuigen spotten

Wil je graag een dagje weg waarbij je een bijzondere ervaring hebt? Dan is vliegtuigen spotten zeer geschikt! Je kan de vliegtuigen zien stijgen en landen, het geluid wat hierbij gehoord wordt is enorm!

Je kan een goedkoop dagje uit en lekker vliegtuigen spotten op Schiphol! Maar ook Teuge in Gelderland is een plek waar jij vliegtuigen kan spotten. Hier kun je zelfs de parachutisten zien landen.

Een goedkoop uitje voor het hele gezin

Een bezoek aan een prehistorisch dorp is leuk, leerzaam en een dag vol plezier! Zo kun je leren van het historisch museum Hengelo, een kijkje nemen bij het nationaal Onderduikmuseum of een uitstapje maken naar het openluchtmuseum Ootmarsum. Een leuk dagje uit waarvan jong en oud zal leren! Door middel van een ontdekkingsreis leer je over de geschiedenis van Nederland.

Goedkope uitjes om te leren over de Nederlandse geschiedenis?

Ben jij geïnteresseerd in de Nederlandse geschiedenis? Vind jij het gaaf om diverse voertuigen van WOII te zien? Het museum bevrijdende vleugels is dan wat voor jou! Hier leer je over de indrukwekkende operatie Market Garden en kun je genieten van het restaurant! Aan de kinderen natuurlijk ook gedacht, want een speeltuin met diverse speeltoestellen is natuurlijk aanwezig!

Kies jij voor een goedkoop dagje uit met vrienden?

Een leuk dagje uit met vrienden? Hoe leuk is het om voor een low budget spanning te ervaren in een te gekke escape room? De adrenaline giert door je hele lichaam, je moet goed nadenken en samenwerking is erg belangrijk! Een escape room vind je door heel Nederland, denk aan Escape Room Gelderland of kies voor StoryGames Escaperooms Alkmaar!

Een historische vaartocht Binnendieze, een rondvaart in Utrecht of een rondvaart maken bij de Aalsmeerse praam. Ook dit zijn goedkope uitjes die leuk zijn om te doen met vrienden, volwassenen of voor ouders met kinderen. Met NapPas kun je hiervan genieten met de beste aanbiedingen!

Kies jij voor actieve uitjes?

Ben jij op zoek naar een actief uitje? Wil jij liever buiten met een groep vrienden leuke, actieve uitjes doen, ook dit kan voor een goedkoop dagje uit! Wil jij graag terreinrijden, boogschieten of karten? Denk eens aan de Fursten Forest Paintball. Hier kunnen volwassenen met een low budget een dagje uit beleven!

Toch meer fan van klimmen? Een klimbos is een leuk, actief uitje! Dit zelfs voor een bedrijfsuitje, denk bijvoorbeeld aan Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Verschillende parcours bieden de mogelijkheid om te klimmen voor beginnende- en gevorderde klauteraars.

Leuke goedkope uitjes in Nederland voor iedereen!leuke goedkope uitjes gezocht

Voor voordelige uitjes is er de NapPas!

Wil jij graag genieten van goedkope uitjes, geld besparen op een dagje weg, voor een low budget met vrienden of kinderen een dagje uit? Wil jij weten welke goedkope uitjes jij kan maken met de NapPas, kijk snel voor een goedkoop dagje weg!

Met de NapPas krijg je namelijk korting op meer dan 250 dagjes uit! Voor low budget uitjes is dit echt geschikt! Zo kun je namelijk genieten in een grote speeltuin, naar een dierentuin of ergens anders een leuk dagje weg voor soms maar een paar euro!

Met de NapPas kies je zelf hoelang deze geldig is, kun je kiezen uit meer dan 250 voordelige uitjes, krijg je korting per persoon (maximaal 4) en kun je vele keren genieten van de beste aanbiedingen! Voor jonge kinderen, oudere kinderen en voor volwassenen is dit echt de moeite waard!

Een leuk uitje waarbij kinderen spelen, leren over de Nederlandse geschiedenis, een escape room, een rondvaart maken of genieten van diverse speeltoestellen; met de NapPas is dit allemaal mogelijk! Je kan plezier maken in Gelderland, in de buurt van de Utrechtse heuvelrug, bij de Zaanse schans, in Noord-Holland, Noord-Brabant of neem het hele gezin de hele middag mee voor een leuk uitje in Zuid-Limburg.

Zou jij graag de NapPas willen aanschaffen voor een goedkoop uitje? Doe dit dan snel online zodat ook jullie kunnen genieten van vele leuke dingen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.