Meivakantie: 4 tips voor jouw gezin!

Gepubliceerd op 28 april 2016

De weken vliegen voorbij. Vandaag de dag leven we alweer in de laatste week van april. Voor jonge scholieren betekent dit genieten van twee weken meivakantie en voor de ouders is het tijd om te bedenken wat voor leuks jullie kunnen doen met het gezin. Om deze keuze wat makkelijker te maken geeft NapPas 4 tips. Helaas wil het weer in Nederland niet altijd even goed meewerken, dus hebben wij tips voor 2 leuke binnen- én 2 leuke buitenactiviteiten onder elkaar gezet:

Waterplezier in de meivakantie

Dutch Water Dreams staat voor actie, spanning en plezier. Kids kunnen hier vanaf hun 6e bodyboarden (liggen op een board) en vanaf hun 8e flowboarden (staan op een board). In de FlowRider wordt het water met zo’n 50 kilometer per uur rondgepompt, maar vallen doet geen pijn want de onderlaag is van zacht materiaal en voelt aan als een judomat. In Dutch Water Dreams Zoetermeer is voor ieder wat wils, dus voor een gezellig dagje uit met het gezin is dit het perfecte uitje!

Onbeperkt pannenkoeken eten met het gezin

Neem de boot van 12:30 uur of 15:30 uur, vaar gezellig met het gezin op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht en stel vervolgens zelf de heerlijke pannenkoeken van Rederij Wolfrat samen met de toppings op het buffet. Met NapPas ontvang je 50% korting op de vaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten. Wie wil dat nou niet? Bestel direct!

Beleef de meivakantie in topsnelheid

Is jouw zoon helemaal fan van sportauto’s? Maak zijn droom waar met Drive the Passion! Mee met papa in de stoere sportauto kan hij ervaren hoe het is om in een Audi R8 te rijden. De Audi R8 gromt, rijdt sportief en is met meer dan 420 PK terecht een droomwagen. Drive the Passion biedt 20, 40 of 60 minuten genieten in Almere, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Zwolle en Heerenveen. Met NapPas krijg je lekkere korting op een middag genieten in deze stoere Audi R8.

Megapret in de meivakantie

Wat ook leuk is om te doen in deze twee weken: een dagje naar het leukste familie speelpark van de Achterhoek. Megapret is buitenpret, binnenpret, waterpret en golfpret, kortom bij ieder weertype is er van alles te beleven voor kinderen van 0 t/m 12 jaar! Dit leuke speelpark is dagelijks van 9:30 – 17:30 geopend en met NapPas ontvang je 10% korting per persoon. Ook is er aan de ouders gedacht; jullie kunnen hier genieten op een van de gezellige terrassen met Achterhoekse lage prijzen! Als dat geen genieten wordt…

Je kunt hier de NapPas bestellen. Het voordeel van de NapPas is dat je maar liefst drie andere personen mag meenemen op een NapPas. Dit is niet het enige, want de NapPas is ook onbeperkt geldig. Je kunt dus meerdere keren per jaar naar hetzelfde uitje gaan. Je ontvangt met de NapPas niet alleen korting voor bovenstaande uitjes, maar ook voor andere uitjes zoals musea, dierentuinen, ballonvaarten en nog veel meer! Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van fijne kortingen voor dagjes uit!

Meivakantie

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!