Meivakantie: 4 tips voor jouw gezin!

Home » Blog » Meivakantie: 4 tips voor jouw gezin!
Meivakantie: 4 tips voor jouw gezin!Meivakantie Tips nappas

De weken vliegen voorbij. Vandaag de dag leven we alweer in de laatste week van april. Voor jonge scholieren betekent dit genieten van twee weken meivakantie en voor de ouders is het tijd om te bedenken wat voor leuks jullie kunnen doen met het gezin. Om deze keuze wat makkelijker te maken geeft NapPas 4 tips. Helaas wil het weer in Nederland niet altijd even goed meewerken, dus hebben wij enkele tips onder elkaar gezet.

Beleef de meivakantie in topsnelheid

Is jouw zoon helemaal fan van sportauto’s? Maak zijn droom waar met Drive the Passion! Mee met papa in de stoere sportauto kan hij ervaren hoe het is om in een Audi R8 te rijden. De Audi R8 gromt, rijdt sportief en is met meer dan 420 PK terecht een droomwagen. Drive the Passion biedt 20, 40 of 60 minuten genieten in Almere, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Zwolle en Heerenveen. Met NapPas krijg je lekkere korting op een middag genieten in deze stoere Audi R8.

Je kunt hier de NapPas bestellen. Het voordeel van de NapPas is dat je maar liefst drie andere personen mag meenemen op een NapPas. Dit is niet het enige, want de NapPas is ook onbeperkt geldig. Je kunt dus meerdere keren per jaar naar hetzelfde uitje gaan. Je ontvangt met de NapPas niet alleen korting voor bovenstaande uitjes, maar ook voor andere uitjes zoals musea, dierentuinen, escaperooms en nog veel meer! Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van fijne kortingen voor dagjes uit!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.