Wat te doen in de meivakantie 2022?

Home » Blog » Wat te doen in de meivakantie 2022?
Wat te doen in de meivakantie 2022?Paardenbloem meivakantie

Het is weer bijna zover. Soms heb je binnen no-time je agenda volstaan maar er zijn ook momenten dat je gewoonweg niet meer weet wat je nu weer eens moet gaan doen. Wij hebben wat tips voor je zodat je nog meer om uit te kiezen hebt.

Leuke dingen die je thuis kunt doen in de meivakantie 2022

Om leuke dingen te gaan doen hoef je natuurlijk niet altijd weg te gaan. Er zijn ook ontzettend veel leuke dingen die je thuis kunt gaan doen. Wij noemen er een aantal op voor je.

  • Nodig je vriendinnen uit voor een high tea die je van tevoren met zijn allen klaar gaat maken
  • Nodig je vrienden en vriendinnen uit voor een gezellige spelletjesavond
  • Organiseer een etentje voor je familie, vrienden of vriendinnen. Supergezellig en nog lekker ook!

Leuke dingen om te doen in de meivakantie met kinderen

Heb je kinderen en wil je er in de meivakantie graag op uit gaan? Dan is het misschien leuk om met hen een pretpark te bezoeken. Wat ook ontzettend leuk is om te gaan doen is een mooie boswandeling of strandwandeling maken en daar dingen zoeken zoals bijvoorbeeld schelpen of andere dingen waar je dan thuis weer leuk mee kunt gaan knutselen. Je hebt dan meteen 2 vliegen in 1 klap. Je bent er met de kinderen lekker op uit geweest en is het een dagje wat minder weer dan kan je nog aan de knutsel ook met de kids.

In diverse steden zijn er leuke dingen die je in de meivakantie kunt gaan doen. Zeker omdat dit jaar het paasweekend en koningsdag ook nog in de meivakantie vallen is er van alles te doen. Dit jaar pakken de meeste steden ook wat meer uit omdat het nu eindelijk weer mag na 2 jaar weinig gekend te hebben. 

Een gezellig uitje naar de dierentuin is ook altijd leuk om te doen. Dieren zijn sowieso leuk om te bekijken en zo een dagje dierentuin dat is ook nog eens heel leerzaam. Neem eventueel zelf wat te eten en te drinken mee om op die manier de kosten wat te drukken. Wil je het voor de kinderen helemaal leuk maken en woon je een eindje van de dierentuin vandaan? Ga er dan met de trein naar toe! De meeste kinderen vinden dat heel erg leuk en spannend en op die manier is het voor hun echt een dagje uit waar ze nog lang op terug kunnen kijken.

Er helemaal uit met de meivakantie

Wil je er echt helemaal uit met de meivakantie 2022 dan kan je er natuurlijk voor kiezen om een weekje weg te boeken naar een leuk vakantiepark. Houd er wel rekening mee dat juist tijdens vakantietijd deze parken vaak duurder zijn en het er enorm druk kan zijn. 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.