Met korting uitjes in de kerstvakantie voor de hele familie

Home » Blog » Met korting uitjes in de kerstvakantie voor de hele familie
Met korting uitjes in de kerstvakantie voor de hele familieKerstvakantie NapPas

De kerstvakantie is een geweldige tijd om quality time door te brengen met het gezin. Het is dé gelegenheid om samen op avontuur te gaan en de magie van het seizoen te ervaren. Gelukkig zijn er talloze leuke uitjes die perfect zijn voor kinderen en families tijdens deze feestelijke periode.

Kerstmarkten bezoeken

Dwaal rond op sfeervolle kerstmarkten, waar de geur van glühwein in de lucht hangt en de kraampjes gevuld zijn met handgemaakte geschenken en lekkernijen. Voor kinderen zijn er vaak activiteiten zoals het maken van kerstdecoraties of het ontmoeten van de kerstman.

Schaatsen

Ga samen schaatsen op een ijsbaan in de buurt. Het maakt niet uit of je beginner bent of een gevorderde schaatser, het is altijd leuk om samen op het ijs te glijden en te genieten van de winterse sfeer.

Lichtjesroute rijden

Stap in de auto en volg een route langs huizen die prachtig versierd zijn met kerstverlichting. Kinderen vinden het geweldig om al die fonkelende lichtjes te zien.

Kerstshows en theatervoorstellingen

Veel theaters en evenementencentra organiseren speciale kerstshows en voorstellingen voor kinderen. Dit kan variëren van klassieke kerstverhalen tot interactieve shows waarbij kinderen actief kunnen deelnemen.

Met korting uitjes in de kerstvakantie voor de hele familie

Bezoek aan een kerstboomgaard

Maak een uitstapje naar een kerstboomgaard waar je samen de perfecte boom kunt uitkiezen. Sommige boomgaarden bieden ook activiteiten aan zoals knutselen of een ritje met een paardenkar.

Winterse wandelingen

Trek warme kleding aan en maak een wandeling in de natuur. Bossen en parken zijn prachtig tijdens de winter en bieden vaak een vredige omgeving om samen te genieten van de frisse lucht en de natuurlijke schoonheid.

Familiefilmdag

Organiseer een gezellige filmdag thuis met kerstklassiekers, popcorn en warme chocolademelk. Het is een ontspannen manier om samen te zijn en te genieten van elkaars gezelschap.

Workshops en activiteiten

Check lokale recreatiecentra of bibliotheken voor workshops waar kinderen kunnen knutselen, koken of iets nieuws kunnen leren. Deze activiteiten zijn vaak educatief en leuk tegelijk.

Pretparken en attracties

Sommige pretparken en attracties bieden speciale kerstprogramma’s aan met feestelijke decoraties, shows en activiteiten die zowel kinderen als volwassenen zullen vermaken. Met een NapPas krijg je met korting toegang tot verschillende pretparken. Kijk snel bij onze dagjes uit en bestel de NapPas.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.