Met korting leuke uitjes doen op Texel?

Home » Blog » Met korting leuke uitjes doen op Texel?
Met korting leuke uitjes doen op Texel?Texel uitjes - Nappas voordelpas

Texel maakt onderdeel uit van een deel van de waddeneilanden en is een plek waar je kunt genieten van de natuur, de rust maar natuurlijk ook de gave activiteiten. Door de prachtige natuur is het een ideaal gebied om gave uitjes te ondernemen. Uitjes met korting zijn des te leuker en daarom hebben we de leukste uitjes voor je uitgezocht! 

Solex rijden

Altijd al eens op een Solex willen rijden? Op Texel waait het vrijwel altijd, maar met de Solex kun je eenvoudig de wind trotseren. De solex is een populair snorbrommertje en was in de jaren 50 en 60 hét vervoersmiddel om vanuit A naar B te komen. Met zo rond de 25 km per uur kun je de hele dag het eiland ontdekken en op een relaxte manier alle bezienswaardigheden tegemoet rijden. Let wel op: vaak moet je 18 zijn om op een solex te mogen rijden. Het is daarentegen wel een origineel idee voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje om samen met de groep te lachen en tegelijkertijd een leuke activiteit te ondernemen. Via Groupon kun je nu voordelig dit uitje met korting scoren. 

Skydiven

Je kunt het uitwaaien op Texel ook iets te letterlijk te nemen, namelijk met skydiven. Een tandemsprong is de meest makkelijke manier waarbij je samen met een instructeur de sprong waagt in het diepe. Na een goede uitleg stap je het vliegtuig in en wordt je vervolgens aan je instructeur gekoppeld. Op minimaal 3 km hoogte, schuift de deur open en let’s GO. Met minimaal 200 km vlieg je naar beneden, waarbij de spanning en sensatie te voelen is. Een echte “ a once in a lifetime experience” en waar kun je dat nu beter doen dan in het prachtige Texel? Bij Paracentrum Texel krijg je in een doordeweekse dag maar liefst € 10 euro korting op je sprong.

Vliegen boven Texel

Altijd al eens zelf een vliegtuig willen besturen? Of weet je iemand die dit graag zou willen? Geef dan een unieke ervaring cadeau, namelijk een Cessna vliegtuig besturen. De piloot zal de opstart en landing verzorgen, waarbij je zelf vervolgens het vliegtuig kunt besturen. Je hebt geen ervaring nodig om deze unieke ervaring te beleven. Wel een portie lef natuurlijk! Tijdens het vliegen maak je kennis met diverse basisoefeningen zoals bochten, klim- en daalvluchten wat je trots kunt vertellen als je thuis komt. Je krijgt nu Tessel Air korting bij NapPas en je kunt voordelig deze unieke ervaring beleven.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.