Musea met korting

Gepubliceerd op 22 september 2015

Het is officieel zo ver, het is herfst! De blaadjes beginnen langzaam van de bomen te vallen en het aantal zonuren neemt af. Dit betekent echter niet dat we nu maar op de bank moeten blijven zitten. Juist nu is het tijd om te genieten van culturele uitjes, zoals musea of een bezoek aan het theater. Met NapPas geniet je voordelig van de leukste culturele activiteiten. We hebben een mooie greep uit ons totale aanbod voordelige dagjes uit en musea met korting voor je op een rij gezet!

Een dagje leven als Vincent van Gogh

Wat dacht je van een cultureel dagje in Brabant? In het Van Gogh Village in Nuenen, gelegen tussen bossen en weidelandschappen, treed je in de voetsporen van Vincent van Gogh. Wandel of fiets door Nuenen en zie waar Vincent zijn inspiratie vandaan haalde in de tijd dat hij hier woonde. Onderweg vertellen 17 informatiezuilen je alles over de plaatsen die hij heeft geschilderd of getekend. Dit maakt Nuenen tot een uniek openluchtmuseum. Naast het mooie boerenlandschap kan je ook het museum Vincentre bezoeken. Hier ervaar je op moderne wijze hoe het beroemde kleurenpallet van Vincent is ontstaan. Na een bezoek aan museum Vincentre kijk je met andere ogen naar Nuenen. Zowel met kinderen als met vrienden zorgt het van Gogh Village voor een intellectueel dagje uit! Met NapPas krijg je nu 20% korting per persoon (maximaal 5 personen).  

38953630_ml

Combinatie met een stedentrip

Toch op zoek naar een culturele activiteit in een stad? Combineer een dagje uit naar Haarlem met een bezoek aan het Haarlem Museum. In dit stadsmuseum beleef je de geschiedenis van Haarlem. Naast een vaste opstelling waarin je de stadsgeschiedenis in vogelvlucht leert, worden er twee keer per jaar tentoonstellingen georganiseerd. Gebruik NapPas en krijg korting op de entreeprijs en combineer jouw dag met de trein voor extra voordeel!

Cultuur snuiven in musea

Ook Rotterdam leent zich perfect voor een dagje cultuur snuiven. Vooral de scheepvaart biedt een roemrijke geschiedenis. Bezoek Scheepswerf ‘De Delft’, het hedendaagse, Rotterdamse podium voor historische, maritieme ambachten. Als bezoeker op de werf kan je in korte tijd het maritieme leven van vorige eeuwen ervaren. Een indrukwekkend en cultureel uitje voor jong en oud!

Sportieve musea met korting

Liggen jouw interesses meer in de sportieve wereld? Dan is het nationaal voetbalmuseum: ‘De Voetbalexperience’ in Roosendaal echt iets voor jou! Met NapPas krijg je 15% korting om de schatten uit de geschiedenis van voetbal te bekijken. Dit museum biedt echter meer dan alleen een cultureel dagje uit. Je kan ook jouw voetbaltalent showen in de skill zone, waar je kunt dribbelen, schieten, koppen en sprinten! Of wat dacht je van een kijkje achter de schermen bij FC Twente? Met NapPas krijg je nu €2,50 korting op een stadiontour door De Grolsch Veste. Kom de sfeer proeven en word uitgebreid geïnformeerd over alle wetenswaardigheden van de club FC Twente!

Natuurlijk hebben we nog veel meer culturele uitjes, dagjes en musea waar je uit kunt kiezen met NapPas! Zo hebben we het nog niet gehad over het Nederlands Stripmuseum in Groningen of het bijzondere Bakkerijmuseum. Neem vooral een kijkje op de website en ga op zoek naar het culturele uitje dat bij jou past!

Met de NapPas krijg je niet alleen korting op uitjes door heel het land voor jezelf, maar ook vaak voor vrienden of familie. Voor €19,95 profiteer je het hele jaar door van korting op de leukste buitenactiviteiten. Klik snel verder en bemachtig jouw eigen NapPas!

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!