Musea met korting

Home » Blog » Musea met korting
Musea met kortingMusea met korting Nappas

Het is officieel zo ver, het is herfst! De blaadjes beginnen langzaam van de bomen te vallen en het aantal zonuren neemt af. Dit betekent echter niet dat we nu maar op de bank moeten blijven zitten. Juist nu is het tijd om te genieten van culturele uitjes zoals musea. Met NapPas geniet je voordelig van de leukste culturele activiteiten. We hebben een mooie greep uit ons totale aanbod voordelige dagjes uit en musea met korting voor je op een rij gezet!

Combinatie met een stedentrip

Op zoek naar een culturele activiteit in een stad? Combineer een dagje uit naar Haarlem met een bezoek aan het Haarlem Museum. In dit stadsmuseum beleef je de geschiedenis van Haarlem. Naast een vaste opstelling waarin je de stadsgeschiedenis in vogelvlucht leert, worden er twee keer per jaar tentoonstellingen georganiseerd. Gebruik NapPas en krijg korting op de entreeprijs en combineer jouw dag met de trein voor extra voordeel!

Cultuur snuiven in musea

Ook Rotterdam leent zich perfect voor een dagje cultuur snuiven. Vooral de scheepvaart biedt een roemrijke geschiedenis. Bezoek Scheepswerf ‘De Delft’, het hedendaagse, Rotterdamse podium voor historische, maritieme ambachten. Als bezoeker op de werf kan je in korte tijd het maritieme leven van vorige eeuwen ervaren. Een indrukwekkend en cultureel uitje voor jong en oud!

Sportieve musea met korting

Liggen jouw interesses meer in de sportieve wereld? Dan is het nationaal voetbalmuseum: ‘De Voetbalexperience’ in Roosendaal echt iets voor jou! Met NapPas krijg je 15% korting om de schatten uit de geschiedenis van voetbal te bekijken. Dit museum biedt echter meer dan alleen een cultureel dagje uit. Je kan ook jouw voetbaltalent showen in de skill zone, waar je kunt dribbelen, schieten, koppen en sprinten! Of wat dacht je van een kijkje achter de schermen bij FC Twente? Met NapPas krijg je nu €2,50 korting op een stadiontour door De Grolsch Veste. Kom de sfeer proeven en word uitgebreid geïnformeerd over alle wetenswaardigheden van de club FC Twente!

Natuurlijk hebben we nog veel meer culturele uitjes, dagjes uit en musea waar je uit kunt kiezen met NapPas! Zo hebben we het nog niet gehad over het bijzondere Bakkerijmuseum. Neem vooral een kijkje op de website en ga op zoek naar het culturele uitje dat bij jou past!

Met de NapPas krijg je niet alleen korting op uitjes door heel het land voor jezelf, maar ook vaak voor vrienden of familie. Voor €29,95 profiteer je het hele jaar door van korting op de leukste buitenactiviteiten. Klik snel verder en bemachtig jouw eigen NapPas!

1 reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.