Quality time maken voor jou en je lief

Home » Blog » Quality time maken voor jou en je lief
Quality time maken voor jou en je liefstelletje op handdoek in park

Heb je net een relatie, dan wil je zo veel mogelijk bij elkaar zijn en samen leuke dingen doen om elkaar beter te leren kennen. Aan quality time geen gebrek. Naarmate de relatie langer duurt neemt het gewone leven weer de overhand met werk of school, sport en sociale verplichtingen. Dat is natuurlijk wel zo gezond, maar daarin schuilt ook een gevaar.


Hoe langer de relatie duurt, hoe meer je elkaar als vanzelfsprekend gaat ervaren. Komen er kinderen, dan gaat daar alle tijd, aandacht en energie naartoe. Hoe uitgeput je ook bent van de verzorging van de kinderen, het werk, huishouden en al het andere, het is essentieel om oog te houden voor elkaar. En dat is helemaal niet ingewikkeld.

Samen nieuwe herinneringen maken

Hoe je dat doet? Door tijd te maken voor elkaar, tijd voor wat quality time met je lief. Lekker samen wat leuks gaan doen doet wonderen voor je relatie. Je doet iets waar je plezier in hebt en maakt samen mooie nieuwe herinneringen. Het moet vooral niet voelen als een verplichting. Het is dus belangrijk dat je er allebei lol in hebt en er naar uit kunt kijken. Afwisseling maakt het nog veel leuker. Lekker samen uit eten of naar het theater, of een avondje knus op de bank met een bak popcorn en een goede film. Het maakt niks uit. Als je samen iets origineels gaat doen, dan maak je herinneringen die jullie nog lang bij zullen blijven.

Lekker saampjes op het water

Vooral nu in het voorjaar de temperatuur weer omhoog gaat is het natuurlijk heel leuk om samen buiten van de warme lentezon te genieten, bijvoorbeeld vanaf het dek van een rondvaartboot. Vanuit Heusden kun je met Rondvaart Wiljo allerlei rondvaarten en dagtochten doen, van een uurtje over de Maas en Dode Maas tot dagtochten naar de Biesbosch, Woudrichem, Gorinchem, over het Maximakanaal en een rondje door de Bommelerwaard. Een hele leuke combinatie met een bezoek aan het monumentale vestingstadje.

Bezoekje aan een bijzonder themapark

Als jullie echt een keer iets willen doen waar je normaal niet zo snel op komt, dan is themapark De Westlandse Druif een leuk idee. Je vindt hier geen spectaculaire achtbanen die dwars door de kassen denderen, maar wél een museum van ruim twee hectare waar je de druif ‘tot op de pit’ leert kennen. Een bijzonder smaakvolle belevenis voor alle zintuigen. In de brasserie kun je terecht voor een hapje en een drankje en in de museumwinkel kun je allerlei druif-gerelateerde producten kopen.

Quality time op een boot

Je kunt van een dagje samen ook een weekendje maken, met een nachtje in een hotel. Het wordt nog veel specialer als je kiest voor een bijzonder hotel, zoals bijvoorbeeld de SS Rotterdam. Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft dit schip vele wereldzeeën bevaren. Nu ligt de SS Rotterdam permanent aangemeerd in Rotterdam en biedt een unieke ervaring en een authentieke sfeer. Vanuit dit bijzondere hotel kun je heel makkelijk de stad verkennen, de vele interessante musea bezoeken, winkelen en lekker uit eten in een van de vele restaurants die de stad rijk is, of gewoon in het schip natuurlijk. Hoe romantisch!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.