Slecht weer uitjes

Home » Blog » Slecht weer uitjes
Slecht weer uitjesSlecht weer uitjes NapPas

Is het nog steeds slecht weer buiten? Gelukkig komt de lente er snel aan. Wie er graag uit wilt en ziet dat het buiten nog atlijd regent, sneeuwt of waait, die hoeft niet te treuren. Met de NapPas-korting kunt u diverse ‘slecht weer uitjes’ bezoeken. Wilt u weten waar u onder meer naar toe kunt met slecht weer? Lees onze voorbeelden.

Een leerzaam museum

Het Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Terschuur zorgt voor een unieke kijk in de wereld van toen. Dit is dan ook een zeer leerzaam museum dat goed is te bezoeken bij slecht weer.

In het museum komt u wel 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes tegen. In de tijd dat er nog geen elektriciteit was en dat het meeste werk nog met de hand werd gedaan. Behalve oude ambachten is er ook het Speelgoedmuseum met ouderwetse spelletjes, poppenhuizen, noem maar op. Kortom, hier zit u lekker droog!

Wijn proeven

Bent u wijnliefhebber? In museum/proeverij De Luxe – bij Robbers van den Hoogen – kunt u een rondgang krijgen door de authentieke wijnkelders. Is dat geen leuk slecht weer uitje? In deze kelders hoort u ten slotte de regen niet.

In deze wijnproeverij waant u zich in Frankrijk. U kunt er bovendien vijf soorten wijn proeven. Hierbij wordt ook de techniek van het wijnproeven besproken. Proef de lekkerste wijnen in deze wijnproeverij. Heeft u een NapPas? Dan ontvangt u korting. Nog niet in het bezig van de pas? Bestel ‘m dan snel.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.