Slecht weer uitjes

Gepubliceerd op 3 maart 2017

Is het nog steeds slecht weer buiten? Gelukkig komt de lente er snel aan. Wie er graag uit wilt en ziet dat het buiten nog atlijd regent, sneeuwt of waait, die hoeft niet te treuren. Met de NapPas-korting kunt u diverse ‘slecht weer uitjes’ bezoeken. Wilt u weten waar u onder meer naartoe kunt met slecht weer? Lees onze voorbeelden.

Een leerzaam museum

Het Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Terschuur zorgt voor een unieke kijk in de wereld van toen. Dit is dan ook een zeer leerzaam museum dat goed is te bezoeken bij slecht weer.

In het museum komt u wel 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes tegen. In de tijd dat er nog geen elektriciteit was en dat het meeste werk nog met de hand werd gedaan. Behalve oude ambachten is er ook het Speelgoedmuseum met ouderwetse spelletjes, poppenhuizen, noem maar op. Kortom, hier zit u lekker droog!

Wijn proeven

Bent u wijnliefhebber? In museum/proeverij De Luxe – bij Robbers van den Hoogen – kunt u een rondgang krijgen door de authentieke wijnkelders. Is dat geen leuk slecht weer uitje? In deze kelders hoort u ten slotte de regen niet.

In deze wijnproeverij waant u zich in Frankrijk. U kunt er bovendien vijf soorten wijn proeven. Hierbij wordt ook de techniek van het wijnproeven besproken. Proef de lekkerste wijnen in deze wijnproeverij. Heeft u een NapPas? Dan ontvangt u korting. Nog niet in het bezig van de pas? Bestel ‘m dan snel.

Gezellig bowlen

Bent u toch op zoek naar meer beweging? Met de NapPas krijgt u korting op een uitje op de bowlingbaan. Bij Knijn in Amsterdam kan er volop worden gebowld. Zo heeft u geen last van het slechte weer.

Naast de bowlingbaan is er tevens een bistro aanwezig waar u lekker met z’n allen kunt gaan eten. Zo biedt een dag op de bowlingbaan vertier voor een gehele avond. Met de NapPas kunt u hier een halfuur gratis bowlen en krijgt u korting op het nagerecht.

Overdekt avonturenparadijs

Op SchatEiland Zeumeren is het altijd zomer! Dit overdekte avonturenparadijs (ruim 5500 m2) biedt gelegeheid voor kinderen tot 12 jaar om urenlang te spelen, ontdekken, springen, klimmen, klauteren en glijden. Je kunt er schatgraven, goud zoeken, bootjes besturen, waterballonnen schieten en nog veel meer leuke dingen.

SchatEiland Zeumeren biedt kinderen en hun (groot)ouders een bijzondere dag met ontspanning.

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!