Storytrails met korting

Gepubliceerd op 20 februari 2017

Op onze NapPas-site kun je voor een aantal storytrails gebruikmaken van aantrekkelijke kortingen. Tijdens iedere storytrail word je met bijzondere verhalen meegenomen op reis. Maak kennis met de geschiedenis van verschillende plaatsen en snuif de cultuur op onder begeleiding van een gids. We noemen een aantal storytrails met korting. Zorg voor korting wel dat je de NapPas in je bezit hebt.

Storytrail Groningen

Deze storytrail ‘stadswandeling’ Groningen laat je kennismaken met de geschiedenis van de stoerste stad van het Noorden! Ontmoet de oersterke turfdragers van toen en hoor hun verhalen. Neem de vijandelijke bisschop Bommen Berend te grazen of flaneer met graven en gravinnen door de tuin van hun paleis. Op het andere moment kun je jezelf verbazen over de geschiedenis van de Der Aa-kerk. Of laat je liefdevol verzorgen in het Rode Weeshuis. Op deze storytrail ontvang je 5 euro korting met de NapPas.

Storytrail Fort Blauwkapel

Een van de meest bijzondere forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is Fort Blauwkapel. Dit fort is gebouwd rondom het oude dorpje Blauwkapel. Binnen het fort staan huizen en een klein kerkje. Vroeger woonden soldaten en burgers er vlak naast elkaar. Ook soldaat Backx woonde er. Ga tijdens deze storytrail op stap met deze soldaat en beleef een uiterst spannend avontuur. Een voorstelling is geschikt voor volwassenen en/of kinderen vanaf 5 jaar. Met de NapPas ontvang je 5 euro korting.

Stadswandeling Arnhem

Wie zich met een storytrail door Arnhem verplaatst, die verbaast zich ongetwijfeld over het ene na het andere historische verhaal over deze stad. Een van de grootste machthebbers uit de Nederlandse geschiedenis zetelde in Arnhem, namelijk Hertog Karel van Gelre. Aan het begin van de 16de eeuw regeert hij over een zeer groot deel van de Lage Landen. Tijdens deze stadswandeling krijg je veel over hertog Karel te weten. Je maakt kennis met zijn duivelse rechterhand met wie Karel vele triomfen vierde. Maar een ontmoeting met zijn waarzegster die de hertog zijn toekomst influistert, die blijft ook niet uit.

Godefridus

Wat is er eigenlijk allemaal van het oude stadscentrum van Arnhem over na de Tweede Wereldoorlog? Godefridus ging op onderzoek uit en kwam erachter dat er nog veel oude gebouwen over zijn in de stad. Tijdens stadswandeling Arnhem komt u ook al deze monumenten tegen. Door de verhalen van Godefridus komt de oude stad weer volledig tot leven. Het is zeker aan te raden om deze stadswandeling te combineren met een bezoek aan de bijzondere historische kelders.

Storytrails met korting op Nappas.nl

Voor meer storytrails met korting kijk verder op onze website.

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!