Teamuitje met collega’s!

Home » Blog » Teamuitje met collega’s!
Teamuitje met collega's!Teamuitje met collega's Nappas

De feestdagen staan weer voor de deur en 2015 is al bijna weer voorbij! Tijd om een eindejaars uitje met collega’s te plannen, maar wat kun je allemaal doen? De meeste bedrijven gaan graag als afsluiting van het jaar ergens dineren met het hele team. Erg gezellig, maar bepaald niet origineel! Heb je er wel eens aan gedacht om met het hele team een spannende activiteit te doen waarbij teamwork essentieel is? Naast het hebben van een gezellige dag, zal dit soort uitjes ook zeker een positief effect hebben op de werksfeer. Kortom, een win-win situatie! Wij zetten een aantal originele en leuke uitjes onder elkaar, dan maken we het kiezen voor jou een stuk makkelijker!

Paintball met collega’s

Even echt ontsnappen aan het drukke werkleven? Hoe kun je dat beter doen dan met een uitje vol creativiteit en teamwork?

Teamuitje in december? Ga een avondje stappen met collega’s!

Een teamuitje met iets minder spanning, maar wel vol sensatie kan bij Bowlo Bowling & Lounge. Te vinden in het souterrain van het Leisure-Dome. Bij Bowlo Bowling zijn 20 moderne witte glowbanen geïnstalleerd, een nieuwe innoverende techniek, waarbij de witte bowlingbanen aangelicht worden met duurzame LED-verlichting. De mogelijke kleurvariaties zorgen voor een onvergetelijk bowlinguitje! Met NapPas krijg je bij Bowlo Bowling 10% korting op het huren van een baan.
Speciaal voor teamuitjes is er de mogelijkheid om een 4 Business arrangement te boeken. Hiermee krijg je tijdens het bowlen verschillende drankjes en fingerfood. Na het bowlen kan er gezellig geborreld worden in de lounge. Klinkt als een een perfect avondje uit met collega’s!

Toch op zoek naar een anders soort uitje voor jou en jouw collega’s? Niet getreurd! Je krijgt met de NapPas korting op heel veel uitjes! Let wel; op één pas kunnen maximaal 4 personen profiteren van korting. Dus ga jij met een grote groep, dan zijn er een paar kortingspassen nodig! Een jaar lang plezier voor maar €29,95! Het enige wat jij hoeft nog te doen, is een leuk uitje zoeken om het jaar samen met collega’s af te sluiten! Klik hier om de NapPas te bestellen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.