Theater: een uitje voor jong en oud!

Gepubliceerd op 30 maart 2016

Het leuke aan theater is, dat er geen leeftijd aan verbonden zit. Er zijn altijd variërende voorstellingen voor zowel jong als oud publiek. De ene houdt er meer van dan de ander, maar ook in het theater geldt: smaken verschillen. Naar welke voorstelling je gaat, kan je natuurlijk helemaal zelf uitkiezen en zeg eens eerlijk; op stap naar het theater, wie wil dat nu niet? Is jouw vader, oma, kind, neefje, vriend of vriendin binnenkort jarig? Neem ze mee naar het theater voor een onvergetelijk avondje plezier en vermaak! Op onderstaande locaties ontvang je met jouw NapPas ook nog eens korting voor maximaal vier personen.

Crown theater Aalsmeer

Dit prachtige theater is gevestigd in het voormalige Endemol complex ‘Studio’s Aalsmeer’. Hier zijn zowel muziek, cabaret, komedie, shows, toneel, musicals als kindervoorstellingen te zien. Voor jong en oud dus! De zaal biedt bij grote voorstellingen plaats aan 800 bezoekers en bij kleinere voorstellingen aan 530 bezoekers. Er is genoeg ruimte voor iedereen. Het gebouw heeft twee heerlijke restaurants waarbij je een theater-arrangement kunt boeken. Vooraf dineren en daarna genieten van de voorstelling. Geïnteresseerd? Bekijk hier hoe je entreekaarten met korting besteld. 

Het Merlijntheater is van alle markten thuis

Kindervoorstellingen, locatie- en straattheater. Dit gezellige theatertje maakt aantrekkelijke en kleinschalige voorstellingen op bestelling en op eigen initiatief! Dus ben je toe aan een leuke middag met vrienden of familie? Of ga je liever op stap met de kids en wil je hen een bijzonder cultureel uitje geven? Dan ben je bij dit theater op het juiste adres! Het Merlijntheater vindt het leuk om aparte theatervoorstellingen en muzikale happenings te bieden voor gemêleerd publiek. Perfect bereikbaar met zowel de auto als met het OV en met de NapPas ontvang je ook nog eens 25% korting per persoon. See you there, right? 

Twee Hondjes in Hellevoetsluis

In het mooie historische deel van Hellevoetsluis is het Theater Twee Hondjes gevestigd. Hier komen de gasten steeds weer terug om te genieten van veel verschillende voorstellingen in diverse genres, zoals cabaret, kleinkunst, muziek, toneel en jeugdtheater. Lijken deze genres jou wel wat? Aarzel dan niet om eens een kijkje te nemen in dit theater. De NapPas is ook handig voor een groepskorting van maximaal vier personen. Ga voor alle mogelijkheden naar de website.

Theater

Cabaretshow in Brielle

Brestheater is het podium voor veel (on)bekende cabaretiers, maar ook voor fantastische muziekavonden- of middagen, vrolijke, swingende en poëtische jeugdvoorstellingen, bijzondere toneelvoorstellingen en mooie filmavonden. Voor ieder wat wils en dat maakt dit theater zo uniek. Kijk snel wat voor NapPas korting hierbij hoort!

Naast de korting op bovenstaande theaters krijg je ook nog eens korting op andere dagjes uit. Met de NapPas krijg je korting voor maximaal vier personen, dus het is de ideale oplossing voor gezinnen. De aanschaf van een NapPas staat garant voor een leuk dagje uit! Dat wil jij toch niet missen? Bovendien wordt het aanbod aan dagjes uit steeds een stukje uitgebreid, dus het blijft altijd variërend. Bestel hem direct!

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!