Tips voor stoere mannenuitjes

Home » Blog » Tips voor stoere mannenuitjes
Tips voor stoere mannenuitjes

Een paar biertjes en een goede voetbalwedstrijd op tv is eigenlijk al genoeg voor mannen om het gezellig te hebben samen. Toch is het voor de verandering ook leuk om eropuit te gaan en iets avontuurlijks te gaan doen. Even lekker met de mannen onder elkaar, zonder de vrouwen.


Er gaat niets boven quality time met je vrienden, of het nu een avond in de kroeg is of een weekendje weg. Soms mag het wel wat avontuurlijker. Even die oerman in je loslaten is af en toe echt nodig. Lachen, gieren, brullen terwijl de adrenaline door je lijf giert. NapPas geeft je daarom ter inspiratie een paar tips voor stoere mannenuitjes:

Paintball

We hebben allemaal wel een vriend die verslaafd is aan Fortnite. De hoogste tijd om hem eens een lesje te leren op het slagveld van The Battle Dome. In een verlaten fabriekspand zijn hallen ingericht met diverse thema’s en uitdagingen, waar je elkaar te lijf kunt gaan met paintball. In een 1.500 m2 oorlogsgebied ben je overgeleverd aan je overlevingsdrang. Door het gebruik van Reballs, een soort paintballs zonder verf, heb je geen last van hinderlijke verfklodders en hoef je niet te lappen voor extra kogels. Met de onbeperkte munitie kun jij ervoor zorgen dat jouw slachtoffer niet meer opstaat!

Slipcursus

Wat is er lekkerder dan flink scheuren en slippen met een auto? Je krijgt niet iedere dag de kans om eens lekker te driften. Misschien weet jij wel hoe je de auto onder controle moet houden bij een schuiver op de snelweg, maar kunnen je maten nog aan hun auto-rij-skills werken. Een slipcursus is daarvoor ideaal. Je traint het maken van een correcte noodstop, je leert goed remmen en uitwijken, je leert een achterwielslip en je krijgt een demonstratie noodstop van de instructeur.

Parachutespringen

Zijn jullie echte waaghalzen, dan is parachutespringen voor jullie het ultieme uitstapje. Lef en motivatie zijn alles wat je hierbij nodig hebt. Na een inleidende instructie stap je in het vliegtuig, wordt je aan de instructeur gekoppeld en spring je met een snelheid van 200 kilometer per uur naar beneden. Na een halve minuut opent de parachute en krijg je de kans om te genieten van een adembenemend uitzicht en een onvergetelijke ervaring.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.