Top 4 leuke activiteiten met de NapPas

Home » Blog » Top 4 leuke activiteiten met de NapPas
Top 4 leuke activiteiten met de NapPasSkydiven leuke activiteiten

Het is altijd leuk om op een vrije dag of tijdens het weekend of vakantie een activiteit te ondernemen. Er valt genoeg te beleven in Nederland met een divers activiteitenaanbod voor iedereen van jong tot oud. Het enige nadeel is vaak dat, als je bijvoorbeeld met het hele gezin op pad gaat, de kosten hoog zijn. Daar is echter een oplossing voor, want leuke activiteiten zijn met een aantrekkelijke korting beschikbaar als je van NapPas gebruikmaakt. Ontdek hier alvast de Top 4 activiteiten met NapPas van dit moment.

1. Klimuitje in een klimpark

Een klimuitje in een klimpark zorgt voor de nodige spanning op hoogte en is een geweldige belevenis. Er zijn meerdere klimparken in Nederland te bezoeken met korting, zoals Klimpark De Klimvallei, Klimpark Streekbos, Klimpark Outdoor Grolloo, Klimbos Avontuurlijk Paaslo en Ayers Rock Zoetermeer. Het leuke van klimmen is, dat het een activiteit is die je niet dagelijks doet, zodat het echt een bijzondere belevenis is.

2. Uitstapje naar de dierentuin

Een uitstapje naar de dierentuin is voor jong en oud een leuke activiteit. Er zijn verschillende dierentuinen met korting te bezoeken. Zo is het een keer een aanrader om naar Vlinderparadijs Papilorama of naar Vlindertuin Vlindorada te gaan, waar je in tropische sferen terechtkomt. Het is ook indrukwekkend om roofvogels van dichtbij te zien, zoals in Falconcrest dat als hét roofvogelpark van Nederland bekend staat.

3. Op avontuur in de lucht of op de grond

Er zijn echte avonturen te beleven in Nederland en dat hoeft helemaal niet duur te zijn als je van de NapPas gebruikmaakt en korting krijgt. Wat denk je ervan om te skydiven op Ameland of om in een helikopter of Cessna vliegtuig rond te vliegen. Houd je liever de voeten op de grond dan is het een waar avontuur om in een Ferrari 360 te rijden.

4. Rustige rondvaart

Leuke activiteiten hoeven helemaal niet zo spannend te zijn en niet iedereen is een waaghals of een durfal. In de Top 4 leuke activiteiten met NapPas is dan ook een plekje weggelegd voor het maken van een rustige rondvaart. Een uitstapje over het water is op zich al een belevenis en op verschillende manieren in te vullen. Bijvoorbeeld door met de keuze voor een vaartuig rekening te houden, zoals het maken van een rondvaart aan boord van een praam. Zo is het ook leuk om een diner rondvaart of een high tea rondvaart te maken vanuit Aalsmeer. 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.