Top 4 rondvaarten in Nederland

Home » Blog » Top 4 rondvaarten in Nederland
Top 4 rondvaarten in Nederland

Wil je ons fraaie land eens van een heel andere kant zien? Wij verzamelden voor de liefhebbers van vertier op het water onze vier top-rondvaarten. Maak – met korting – een boottocht door de fraaiste steden en/of gebieden van Nederland!

Utrecht en Vecht

Utrecht, de hoofdstad van de provincie Utrecht en qua aantal inwoners de vierde stad van Nederland, een keer vanaf het water bekijken? Ontdek de Domstad tijdens een rondvaart! Of kies voor een tocht over de prachtige 42 kilometer lange rivier de Vecht, die start bij de Weerdsluis in de stad en uitmondt in in het IJmeer bij Muiden. Bij een rondvaart in Utrecht met Rederij Schuttevaer ontvang je met je NapPas voor maximaal 4 personen een korting van 20% op de rondvaart van 1 tot 1,5 uur in de Stad Utrecht of een 2 uur durende tocht op de Vecht.

Loosdrechtse plassen

De Loosdrechtse plassen – een verzamelnaam voor alle plassen in de voormalige gemeente Loosdrecht – is een groot natuurgebied tussen Amsterdam en Utrecht en het behoort tot de mooiste natuur- en cultuurgebieden van Nederland. Het gebied omvat verschillende plassen, van de Eerste tot en met de Vijfde Plas, die min of meer van elkaar gescheiden zijn door eilandjes en rietkragen. Met je NapPas ontvang je voor maximaal 4 personen 15% korting per persoon op een rondvaart bij Rederij Loosdrecht.

Rotterdam

Nog een bijzondere boottocht: verken op een sfeervol passagiersschip de stad Rotterdam en de rivieren de Nieuwe Maas en de Lek waarbij je voortdurend op de hoogte wordt gehouden van alle bezienswaardigheden langs de route. Zoals de Kinderdijk, dat bekend staat om de 19 Kinderdijkse molens die sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Dit is allemaal mogelijk met 20% korting (maximaal 4 personen) bij Rebus Varende Evenementen. En voor wie iets te vieren heeft: men biedt tevens ruime mogelijkheden voor feesten en muziekevenementen aan boord van het schip Nehalennia.

De Zaanstreek

Als er één gebied is dat zich uitstekend leent voor een verkenning per boot, dan is het wel de Zaanstreek in Noord-Holland. Vanaf het water heb je het mooiste zicht op het rijke erfgoed zoals de traditionele molens, monumentale pakhuizen en fabriekspanden. En natuurlijk de Zaanse Schans waar je terug in de tijd gaat naar de 18e en 19e eeuw met de vele prachtige molens en nog steeds bewoonde historische huizen. Je kunt voor dit alles terecht bij Zaanferry, waarbij je met je NapPas 20% korting krijgt op de reguliere prijzen.

Het zal duidelijk zijn: wie zin heeft in een enerverende rondvaart door de mooiste gebieden van Nederland; bestel online voor slechts € 29,95 per jaar de NapPas en ga het water op met flinke korting!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.