Gezellig uit eten met korting

Gepubliceerd op 24 maart 2017

Uit eten gaan is heel gezellig, maar kan soms ook heel duur zijn. Daarom biedt NapPas.nl op haar site gezellige uit eten met korting deals. Zo is het toch mogelijk dat u lekker uit eten kunt gaan in een gezellig restaurant, zonder dat u honderden euro’s lichter weer buiten staat. Snel gebruikmaken van een van de kortingdeals? Ga dan snel naar Eet.nu en reserveer!

Dineren in stijl

Wilt u bijvoorbeeld tegen aantrekkelijke kortingen dineren in stijl? Dat kan uitstekend in het restaurant Happerij & Tapperij in het centrum van Amersfoort. Samen met In den Kleinen hap en Stadscafé In den Grooten Stock worden deze restaurants in de volksmond ‘het lekkerste en gezelligste kruispunt van Amersfoort’ genoemd.
Naast dineren in stijl kunt u in de Happerij & Tapperij ook lunchen of van een High Tea genieten.

Genieten van streekproducten

Wanneer u wilt genieten van échte natuurlijke streekproducten, dan kan dit met korting in restaurant De Nachtwacht in het gezellige centrum van Winterswijk. Dit restaurant serveert heerlijke streek- en seizoensgebonden producten. In combinatie met een bijpassend wijnarrangement beleeft u een onvergetelijke culinaire ervaring. Een samengesteld 4-gangenverrassingsmenu heeft u al voor 34,75 euro per persoon. Gastheer Gert Theissen staat samen met zijn team klaar om u een fantastische avond te bezorgen.

Frans- en Italiaans culinair

Restaurant De Zevende Hemel: de naam zegt al genoeg. Op deze plek -waar heerlijke Franse en Italiaanse gerechten worden geserveerd- begeef je je letterlijk en figuurlijk in de Zevende Hemel. Het restaurant is knus en er zijn overal romantische hoekjes. U krijgt liefst 20 procent korting op een 4-gangen verrassingsmenu. Ga snel naar NapPas.nl en boek deze verrassingsdeal!

Eten op een Tramstation

Een zogenaamde tramrit vol met culinaire verrassingen. Dat kan in Erp, in het prachtige restaurant Het Tramstation. Tijdens deze ‘tramrit’ krijgt u 6 verschillende gerechtjes geserveerd. Vers, vernieuwend en waar mogelijk zijn de gerechten bereid met ingrediënten uit duurzame landbouw, vangst en kweek. Ieder gerecht is zeer uniek en vormt een uitdaging voor uw smaakpapillen. Verzeker u een plekje op deze ‘tramrit’ door te reserveren op NapPas.nl. Het menu met de 6 verschillende gerechtjes is met korting al voor slechts 24,50 euro te reserveren.

Uiteten met korting

Hierboven vindt u slechts een greep van alle culinaire verrassingsdeals die via Eet.nu zijn te reserveren. Kijk verder op NapPas.nl waar u nog meer uit eten kunt gaan met korting. Eet.nu en het gereserveerde restaurant houden u vervolgens op de hoogte van uw reservering.

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!