Uitje in de kerstvakantie?

Gepubliceerd op 23 november 2015

Het jaar is voorbijgevlogen en de laatste vakantie van 2015 breekt bijna aan. Vanaf 19 december kunnen de kinderen weer genieten van twee weken vrij waarbij ze staan te popelen om iets leuks te doen. De vraag is alleen nog; wat gaan we doen? Niet voor iedereen is het een normale zaak om op vakantie te gaan met hele gezin, hier hangt namelijk een behoorlijk prijskaartje aan. Gelukkig zijn er ook in Nederland veel leuke uitjes te beleven!

Tips kerstvakantie

Met NapPas ben je verzekerd van genoeg activiteiten in de kerstvakantie. Het aanbod in type uitjes is zo breed, dat je het hele jaar door profiteert van de NapPas! Wij zetten de top 10 uitjes in de kerstvakantie op een rij:

Skiën en snowboarden
Indoor Skydive
Karten
Speelparadijzen
Flowboarden / bodyboarden
Zwemmen
Dierentuin
Theatervoorstellingen
Paintball
Bowlen

Voor ieder wat wils aankomende kerstvakantie. Het combineren van een uitje is ook mogelijk, dus wil je ’s middags zwemmen en ’s avonds een mooie theatervoorstelling bijwonen? Met NapPas maak je er een compleet dagje uit van.

Populair uitje in de kerstvakantie

Skiën of snowboarden in de kerstvakantie staat toch wel met stip op nummer één. Ga jij dit jaar niet op wintersport? Wees dan niet getreurd! Ook in ons kikkerlandje kan je het wintersportgevoel proeven. Ga bijvoorbeeld skiën en / of snowboarden in Snowplanet! Je krijgt maar liefst €10,- korting op 2 uur piste toegang voor jezelf en drie anderen! Na het skiën nog even genieten van een warme chocolademelk of glühwein en je zit meteen in de wintersport sfeer!

34041922_mlOp stap in de kerstvakantie

Ben jij niet zo dol op de sneeuw? Geen probleem! Ook speelparadijzen zijn een perfect type uitje voor kinderen in de kerstvakantie! Hier kunnen ze al hun energie kwijt en spelen met vriendjes en vriendinnetjes! Ga bijvoorbeeld naar recreatiepark Dolfino in Waalwijk, waar jong en oud zich kan vermaken. Wil jij ook Tweede Kerstdag hier doorbrengen? Vergeet dan niet te reserveren! Voor de ouders staat er altijd een heerlijke koffie klaar! Met de NapPas krijg je 25% korting op de entreeprijs van een kind (maximaal 4 kinderen). Deze dag is bijvoorbeeld goed te combineren met bowlen, in hetzelfde pand bevinden zich namelijk drie bowlingbanen met led verlichting, muziek en een groot restaurant. Leuk om de dag mee af te sluiten!

Ben jij op zoek naar een leuk uitje voor in de kerstvakantie? Bij NapPas ben je dan op het juiste adres, wij bieden jou een leuk dagje uit in de kerstvakantie met het gezin. Via de filters op de website kunnen ook de kinderen zoeken naar het uitje wat bij ze past. Bestel vandaag nog de NapPas en profiteer voor €19,95 het hele jaar door van aantrekkelijke kortingen! Met de NapPas krijg je niet alleen korting op uitjes door heel het land voor jezelf, maar ook vaak voor vrienden of familie. Klik snel verder en bemachtig jouw NapPas!

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!