Uitje met kinderen

Home » Blog » Uitje met kinderen
Uitje met kinderenuitje met kinderen

Hoe leuk is het om gezellig samen met kinderen iets leuks te doen! Een leuk uitje met kinderen is soms best lastig om te bedenken. De ene keer wil je niet teveel geld uitgeven, heb je niet zoveel tijd of wil je gewoon even een gezellige tijd samen doorbrengen. Wij weten wel hoe je met kinderen een leuk dagje weg kan gaan zodat het hele gezin een hele dag zoet is!

De toffe tips voor diverse soort uitjes met kinderen vind je hier!

De leukste uitjes nog leuker maken!

Leuke dingen doen met kinderen kost vaak veel geld.. Wij hebben daarom voor jou de NapPas! Hiermee krijg je bij meer dan 250 verschillende uitjes korting! Deze kortingen verschillen per activiteit en per type pas dat jij aanschaft. Wel is het een echte aanrader omdat je op deze manier de leukste uitjes met kinderen goedkoper kan maken! Denk hierbij aan een pretpark, speeltuin maar ook andere leuke dingen zoals een museum.

Goedkopere uitjes met de NapPas

Door de NapPas krijg jij korting op verschillende activiteiten die ontzettend leuk zijn om samen met kinderen te beleven. Zo kun je met de NapPas met korting naar een dierentuin! Hier kun je samen met kinderen dieren kijken, waaronder papegaaien, apen of slangen! Dit is niet alleen erg leuk voor kinderen, maar ook heel interessant.

Je kan deze leuke dag bijvoorbeeld beleven bij dierentuinen als de PassiFlorahoeve, Vlindertuin Vlindorado of het Reptielenhuis de Aarde. Ook kun je Dierentuin Taman Indonesia of dierenpark de Oliemeulen bezoeken. Houden jouw kinderen erg van dieren? Ga dan met korting van de NapPas naar een dierentuin!

Andere leuke activiteiten die de moeite waard zijn met kinderen is een bezoek aan een museum. Dit is niet alleen erg leuk, maar ook een bijzondere manier om andere dingen bij te leren. Met kinderen kun je bijvoorbeeld naar Villa Zebra, het Historisch Museum Hengelo of je een dag vermaken bij Kasteel Radboud en een bezoek brengen aan mooie kasteeltuinen.

Houdt je meer van actieve activiteiten? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een klimbos of boogschieten

Wanneer het weer iets minder is, dan zijn de leuke uitjes natuurlijk een bezoek aan een binnenspeeltuin. Dit is leuk voor de allerkleinsten maar ook voor de iets oudere kinderen. Voor kids heb je genoeg speeltuinen waar zij zich kunnen vermaken. Klimmen, klauteren, slingeren en springen; het is er allemaal mogelijk! Je kunt met de kinderen bijvoorbeeld naar Mini Mundi of naar pretparken als de Waarbeek of Monkey Town. Ook leuk voor kinderfeestjes met de kleintjes!

Van Zuid Holland, Noord Holland tot aan Groningen en Friesland. Door heel het land kun je de leukste uitjes doen met de NapPas. Als je ergens een weekendje op een vakantiepark zit kun je ook de NapPas daar in de omgeving gebruiken. Denk aan musea, nationale parken of een van de pretparken.

Andere leuke uitjes met kinderen!

Er zijn natuurlijk nog veel meer andere dingen dat enorm leuk is om te doen met kinderen! De leukste tips hoeven niet duur te zijn. Vele kinderen vinden het natuurlijk ook leuk om lekker te gaan wandelen in de bossen.

Ga samen lekker te bossen in, spot wilde dieren en bedenk onderweg samen de leukste verhalen. Tijdens het wandelen is het in sommige bossen ook mogelijk om een speurtocht te doen (voor kinderen of kleuters). Ook kun je paddenstoelen zoeken, boomhutten bouwen of verstoppertje spelen. Wandel door de natuur, ontdek de heide, watervallen en prachtige gebieden.

Een wandeling op de Veluwe kun je ook combineren met het bezoeken van het openluchtmuseum! Zo kun je ook nog wat leren tijdens het wandelen.

Voor gezinsuitjes zijn er nog vele andere pretparken die leuk zijn om te bezoeken. Bij de Julianatoren heb je verschillende attracties die leuk zijn voor kinderen samen met ouders of om te doen met vrienden. Hier kun je je zeker een dag vermaken!

Bezoek leuke tentoonstellingen met kinderen. Er zijn in Nederland genoeg bezienswaardigheden die leuk zijn om te bezoeken samen met kinderen!

De leukste tips over uitjes met de NapPas?

Wil jij meer leuke tips over uitjes met kinderen? Kijk dan op onze website welke bezienswaardigheden er allemaal aangesloten bij NapPas en waar jij dus korting op krijgt!

Ontdek de mogelijkheden die NapPas jou geeft en doe leuke uitjes met kinderen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.