Uitjes Brabant: de leukste voor jong en oud

Home » Blog » Uitjes Brabant: de leukste voor jong en oud
Uitjes Brabant: de leukste voor jong en oudUitjes Brabant

Met de NapPas kun je echt overal in Nederland terecht. Zo ook in het gezellige Noord-Brabant. Ben je benieuwd wat je hier in de omgeving met korting kunt doen? Bekijk dan eens onderstaande tips voor uitjes Brabant.

Uitjes Brabant kinderen

Fan van de Efteling? Dan is de Mini Efteling in Nieuwkuijk zeker een bezoek waard. Hier is de miniatuurversie van het pretpark na gemaakt: van het betoverende sprookjes bos tot de trollen in de trollengrot. Met NapPas krijg je €2,50 korting! Bovendien is er eten bij inbegrepen.

In het Brabantse populierenlandschap ligt BestZOO dierentuin midden in het groen. Naast alle exotische dieren; van panters tot ezels, is er ook een kinderboerderij waar de kinderen lekker kunnen knuffelen met verschillende schapen, geiten en konijnen. Bekijk hier welke bijzondere dieren er allemaal in voorkomen. Met NapPas krijg je %10 korting.

Wil je even al je energie eruit springen? Dat kan in Cross Jumps Trampolinepark in Breda. In de bekende snoepfabriek De Faam zijn er meerdere aaneengeschakelde trampolines van 320 m2. Op het hele uur kun je beginnen met vrijspringen. Krijg met NapPas €1,00 korting.

Uitjes in Brabant voor volwassenen

Dit is gelijk een hele gave ervaring: Helikoperwens in Oirschot. Er is een speciaal dagprogramma samengesteld waarbij je 30 minuten een Helikopterbeleving krijgt en aansluitend of voorafgaand 60 minuten op een zelf balancerende SegWay gaat. Je zit achterin de helikopter, maar als je naast de piloot op de VIP plaats wil zitten, dan kan dat tegen een bijbetaling van €20. Krijg maar liefst 35% korting met NapPas.

Doe je het liever wat rustiger aan? Dan is Rondvaart Wiljo een perfect uitstapje vanuit Heusden over de Maas. Er zijn veel verschillende dagtochten, zo varen ze naar de Biesbosch, Woudrichem, Gorinchem, over het Maximakanaal en een rondje door de Bommelerwaard. Met NapPas krijg €1,00 korting.

All time favorite: Escape Room! Dit zijn twee Escape Rooms in Rucphen, namelijk: de Dopingkamer en het Reisbureau. Probeer binnen 1 uur te ontsnappen bij Try2Escape door middel van aanwijzingen, puzzels en raadsels. In de Dopingkamer is het net alsof je werkt bij een Anti-doping-Bureau. Je hebt een tip gekregen en je gaat een lab oprollen. Daarnaast ontmasker je sporters. In het Reisbureau van de Maffia help jij Interpol, CIA en de FBI mee om de smokkelroutes te ontdekken. Met NapPas krijg je 20% korting.

Wij zijn benieuwd welk(e) uitjes in de provincie Noord-Brabant jou het meeste aanspreekt!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.