Dit zijn de leukste uitjes met kerst

Home » Blog » Dit zijn de leukste uitjes met kerst
Dit zijn de leukste uitjes met kerstuitjes-met-kerst

It’s beginning to look a lot like… christmas! Dit jaar is het even anders dan anders, maar dat mag de kerst pret niet drukken. Er mogen een maximaal aantal mensen per dag bij een huishouden binnen komen. Samen eropuit gaan biedt meer mogelijkheden. Hieronder hebben we daarom de leukste uitjes met kerst voor je verzameld.

Onderstaande uitjes met kerst zijn allemaal open rondom de feestdagen en passen binnen huidige COVID-19 maatregelen. Zo kun je bijvoorbeeld samen naar het museum, pretpark of naar een attractie in de buitenlucht gaan.

Openluchtmuseum Ootmarsum – gezellige kerst buiten

Direct aan het sfeervolle centrum van het historische stadje Ootmarsum bevindt zich een verrassend Openluchtmuseum genaamd Ootmarsum. Een fraai parkachtig terrein met boomgaarden en wateren. Hier wandel je door de geschiedenis van Twente, zo beleef je hoe de ‘Heeren’ vroeger de regio bestuurden. Met meer dan 15 gebouwen en verschillende exposities zijn jullie wel even zoet. 25% korting met de NapPas voordeelpas.

Fursten Forest Quad Tour – actief kerst uitje

Kerstuitje in het buitenland doorbrengen? Dat kan in het plaatsje Fürstenau, net gelegen over de grens van Duitsland. Hier ligt het grootste recreatieterrein Fursten Forest van Europa. Haal je hart op met terreinrijden, want dit 400 hectare grote voormalige oefenterrein van het Duitse leger is omgetoverd tot een uniek vrijetijdspark. Overal op het terrein is wat te doen. Een breed scala aan activiteiten bestaande uit paintball op de oude tankschietbanen, boogschieten op het bivak, laser gamen in een oud kazernegebouw en karten op de outdoor kartbaan. Quad rijden is natuurlijk een pure adrenalinekick. Krijg €5 korting op de Quad Tour met de NapPas voordeelpas.

Hunebedcentrum – lekker naar buiten met kerst

Iedereen is bekend met dit prehistorische stenen grafmonument, maar nu kun je het in het echt bewonderen. Het hunebedcentrum in Borger op de Drentse Hondsrug brengt je terug in de tijd. Namelijk wanneer de eerste boeren zich in Drenthe vestigde. Op eerste kerstdag is het centrum gesloten, maar op tweede kerstdagen en de dagen daaromheen is het open. Aanschouw de 54 restanten in het Drentse landschap met de grootste pal naast het centrum. Krijg 25% korting met de NapPas voordeelpas.

Nationaal Brandweermuseum – kerst uitje voor de hele familie

Dit is misschien wel het leukste familie kerst uitje met jonge kinderen: het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Met objecten uit de 16e eeuw tot heden heeft het museum een interessante verzameling van de brandweer. Voor de kinderen is er veel interactie in de speeltuin, waterslang en de brandweerauto waar ze zelf in kunnen zitten. Krijg korting met gebruik van de NapPas voordeelpas.

Wat is jouw favoriete uitje met kerst? Wij zijn benieuwd. Laat het hieronder weten in de comments.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.