5 leuke uitjes om te doen in het najaar

Home » Blog » 5 leuke uitjes om te doen in het najaar
5 leuke uitjes om te doen in het najaarHerfstvakantie NapPas

De zomer leek dit jaar eeuwig te duren maar halverwege september was de pret ineens over. Het weer ging van zonnig met hoge temperaturen naar wind, regen en vijftien graden Celsius.  Dat was voor velen van ons even een bittere pil.  Laat ons van NapPas je weer een beetje opbeuren met een paar leuke uitjes die je kunt doen in het najaar en in de herfstvakantie.

Met je kortingspas van NapPas kun je veel leuke uitjes doen in de herfstvakantie bijvoorbeeld. Wat dacht je van een bezoek aan een binnenspeeltuin of een museum. We zetten een aantal leuke uitjes voor je op een rij.

Bezoek een leuk museum

Nederland kent veel leuke musea die zich speciaal richten op kinderen. Velen van ons kennen bijvoorbeeld het kinderboekenmuseum in Den Haag maar wist he dat er in Roden vlakbij Groningen ook een geweldig museum is genaamd Kinderwereld, dit is een speelgoedmuseum die volstaat met antiek speelgoed vanaf het jaar 1700. Het leuke van dit museum is dat ze regelmatig speciale tentoonstellingen geven. Van oude tollen tot aan Duplo, het komt allemaal voorbij in Kinderwereld. Met jouw NapPas krijg je 25% korting (maximaal 4 personen).

Een ander museum die zich richt op oud speelgoed en ambachten is het Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Terschuur (vlakbij Amersfoort) Maarliefst 160 verschillende oude ambachten worden er tentoongesteld daarnaast tref je in het Speelgoed Museum poppenhuizen aan, ouderwetse spelletjes en Dinky Toys. Profiteer van 10% korting met je NapPas (maximaal 4 personen).

Ga eens lekker de natuur in!

Het is niet het eerste waar je aan denkt  in het najaar maar toch kan het vaak prachtig wandelweer zijn in de herfst. De bossen staan dan in schitterende herfstkleuren en het is heerlijk nootjes en eikels rapen. Een gebied waar je prachtig kunt wandelen is in Twente, bijvoorbeeld in het  Openluchtmuseum Ootmarsum? Je ervaart hier op een heerlijk ontspannen manier de geschiedenis van landstreek Twente. Met de NapPas ontvang je 25% korting per persoon (maximaal 4).

Bezoek ook eens Klooster Ter Apel in Groningen. Dit is een middeleeuwse klooster ligt middenin een 200 hectare groot bos waar je volop kunt genieten van de natuur. Wat het klooster ook bijzonder maakt is dat het een uitgebreide kruidentuin heeft waar regelmatig exposities zijn te zien. Entree voor maximaal 4 personen met € 1,50 korting per persoon op vertoon van je NapPas.

Indoor Speeltuin Marvy’s

Ga je een dagje uit met het gezin in de herfstvakantie bezoek dan eens indoor speeltuin Marvy’s Speelwereld in Brabant Dit is een indoor speeltuin die echt voor elke leeftijd wat wils heeft.  Zo is er een  ruimte met  speelgoed voor baby of dreumes van 0 t/m 3 jaar. Kinderen van 4 t/m 10 jaar kunnen zich fantastisch uitleven op een groot speeltoestel om in te klauteren en klimmen. Ouder en begeleiders hebben gratis entree kunnen terecht in de zitruimte voor hun natje en droogje met gratis WIFI.

Met de NapPas ontvang je bij indoor speeltuin Marvy’s  € 1,50 korting per kind, geldig voor maximaal 4 kinderen van 0 tot 12 jaar. Meer informatie over dit arrangement vind je hier: Indoor Speeltuin Marvy’s.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.