Uitjes voor de echte voetballiefhebber

Home » Blog » Uitjes voor de echte voetballiefhebber
Uitjes voor de echte voetballiefhebberVoetbaluitjes NapPas

Ben je een echte voetballiefhebber? Hou je van de Eredivisie en mis je bijna geen enkele wedstrijd? Dan kom je met de NapPas goed aan je trekken. Je krijgt namelijk allerlei kortingen op de leukste voetbaluitjes!

Museum voetbalgeschiedenis

Een museum is weer eens wat anders dan een bezoek aan een voetbalwedstijd. Net zo leuk en spannend in ieder geval! In het museum voor voetbalgeschiedenis ‘de Voetbalexperience’ in het Herstaco stadion in Roosendaal kun je de schatten van de Nederlandse voetbalhistorie bewonderen. Beleef de spannendste momenten uit een eeuw voetbalgeschiedenis in woord en beeld. Tevens is het mogelijk om zelf het voetbalveld te betreden zodat je kunt voelen hoe het is om daar te staan. Je kunt onder meer jouw behendigheid en snelheid testen.

Doordat het decor van dit museum bestaat uit het voormalige stadion van de voetbalclus RBC uit Roosendaal, is dit voor (voetbal)verenigingen, groepen en scholen een unieke kans om een dagvullend programma te doorlopen dat volledig in het teken staat van één ding: voetbal! Er is ook een horecagelegenheid aanwezig in het stadion. Hierdoor is een dagje uit in dit museum helemaal compleet. Met de NapPas krijg je korting op dit uitje. Kijk op onze website.

Rondleiding stadion FC Twente

Nog niet zo lang geleden heeft de Enschedese voetbalclub FC Twente een gloednieuw stadion gebouwd: de Grolsch Veste. Wil jij weten wat zich in de catacomben van dit stadion afspeelt? Met de NapPas-korting kun jij een stadiontour maken door dit prachtige stadion. Je kunt de sfeer proeven en ervaren hoe het is om door de spelerstunnel te lopen. Je komt in de kleedkamers en krijgt allerlei wetenswaardigheden over FC Twente te weten. Een rondleiding in dit stadion is uitermate geschikt voor groepen. Ga je alleen of met iemand anders, dan kan dat natuurlijk ook. Kijk op onze site wat je moet doen om korting te krijgen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.