Vakantie-uitjes: voordelig op stap in de Zomervakantie!

Home » Blog » Vakantie-uitjes: voordelig op stap in de Zomervakantie!
Vakantie-uitjes: voordelig op stap in de Zomervakantie!vakantie-uitjes zomer 2018 NapPas

Had jij jezelf ook aan het begin van het nieuwe jaar voorgenomen meer te gaan bewegen? En is het gelukt? Of ben jij ook, net als een grote groep landgenoten, na een voorbeeldige start in de eerste week van januari teruggevallen in je oude patroon: na het werk op de bank ploffen onder het genot van hapje en drankje en de nieuwste toffe serie op Netflix? Geen zin, geen tijd, te moe om te sporten, een stuk te wandelen of fietsen. Ook de kinderen zijn liever met hun smartphone of laptop in de weer dan dat ze buiten rennen en ravotten. Herkenbaar? Doe er snel iets aan met deze tips voor vakantie-uitjes 2018! 

We weten hoe slecht zitten is

Zitten is het nieuwe roken, hoor je veel de laatste tijd. De onderzoeken over hoe slecht veel zitten is, vliegen ons om de oren. We weten heus wel dat veel zitten niet goed is en dat we meer moeten bewegen, maar tot actie overgaan blijkt nog best lastig te zijn. En niet alleen de op kantoor werkende volwassene zit teveel. Ook het onderwijs op basis- en middelbare school vindt voor het overgrote deel in de klas plaats, waar kinderen worden geacht aan hun tafeltjes te zitten en op te letten. De tieners blijven wat dat betreft niet achter: zowel thuis als op school brengen ze uren achter de computer door. Voor we het weten is er alweer een half jaar voorbij en moeten we concluderen dat we niet genoeg aan beweging hebben gedaan.

Goede voornemens voor de zomervakantie

De redding is echter nabij! De zomervakantie komt eraan en er zijn veel leuke vakantie-uitjes om met het hele gezin plezier hebben en bewegen te combineren. Kies voor sportieve uitjes en sla twee vliegen in één klap: een gezellige dag met z’n tweeën, met vrienden of familie én eindelijk de broodnodige beweging. Wellicht ontdek je wel een nieuwe hobby en ervaar je weer eens hoe leuk bewegen kan zijn. Geen excuses meer! Geen zin: ervaar zelf hoe leuk bewegen kan zijn. Geen tijd: het is vakantie, natuurlijk heb je tijd. Te moe: wist je dat je juist energie krijgt van bewegen? Geef je kinderen het goede voorbeeld en kies voor een uitje met beweging.

Buiten spelen

Het fijnste is bewegen in de natuur. Nederland heeft veel mooie natuur te bieden. Lekker wandelen, fietsen of varen op vele schitterende plekken. Of bezoek een attractiepark waar je al wandelend doorheen loopt. Ongemerkt leg je zo heel wat meters af. Via NapPas krijg je korting op veel attractieparken. Wat dacht je van klimmen en klauteren in het Sprookjeshof als een van de vakantie-uitjes?

Vakantie-uitjes als het regent?

Helaas kennen de Nederlandse zomers ook nog wel eens regenachtige dagen. Dan zijn er genoeg mogelijkheden om binnen lekker te bewegen. Laat de kinderen losgaan in het grootste indoor speel- en attractiepark in de Randstad, Kidzcity. Of ga een naar een museumdat kan ook in de zomer!

Geen excuus meer: gebruik de zomervakantie om je goede voornemens nieuw leven in te blazen!

Bestel de NapPas

Om voor aantrekkelijke kortingen in aanmerking te komen, bestel je eenvoudig online de NapPas! NapPas is bij diverse uitjes in Nederland aangesloten; er zit dus altijd wel een leuk uitje bij! En het aanbod aan dagjes uit wordt ook voortdurend uitgebreid. Mis niets en bestel vandaag nog!

» Bestel de NapPas en profiteer van hoge kortingen voor een goedkoop dagje uit!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.