Valentijnskorting: verras je date met valentijn!

Home » Blog » Valentijnskorting: verras je date met valentijn!
Valentijnskorting: verras je date met valentijn!Valentijn korting NapPas

Het is bijna zover: de dag van de liefde oftewel valentijnsdag! Dit is de kans om je geliefde te laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent. Wat is er leuker dan elkaar verrassen met een romantisch gebaar? Dat kun je doen met rozenbladeren, champagne en kaarslicht óf door de leukste date ooit te verzinnen. We helpen je met ideeën voor een aantal originele dates met valentijnskorting.

1. Ga naar de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben

Hebben jullie elkaar ontmoet in een café, bepaalde stad of op jullie voormalige middelbare school? Ga terug naar deze bijzondere plek en beleef samen weer die tijd, die ongetwijfeld veel herinneringen oproept. Als deze plek niet meer te bezoeken is, kun je overwegen de date over te doen. Trek de kleding aan, die je destijds droeg en doe alles precies hetzelfde. Dat zal ongetwijfeld zorgen voor grappige momenten.

2. Wijnproeverij met valentijnskorting

Houden jullie allebei van een goed glas wijn? Plan een leuke wijnproeverij samen en ontdek heerlijke smaken in de authentieke wijnkelders. Gegarandeerd beleven jullie een gezellige en leerzame dag samen. Robbers en van den Hoogen wijnhuis korting: 10% korting per persoon.

3. Koken

Als je een beetje kunt koken, is het leuk een smaakvol diner te bereiden voor je geliefde. Hiermee maak je ongetwijfeld veel indruk bij jouw date. Als je wat minder goed bent in koken, kun je een reservering maken in een bijzonder restaurant.

Bestel de NapPas

Om voor aantrekkelijke kortingen in aanmerking te komen, bestel je eenvoudig online de NapPas! NapPas is bij diverse uitjes in Nederland aangesloten; er zit dus altijd wel een leuk uitje bij! En het aanbod aan dagjes uit wordt ook voortdurend uitgebreid. Mis niets en bestel vandaag nog!

» Bestel de NapPas en profiteer van hoge kortingen voor een goedkoop dagje uit!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.