Tropisch, goedkoop dagje vlinders kijken!

Home » Blog » Tropisch, goedkoop dagje vlinders kijken!
Tropisch, goedkoop dagje vlinders kijken!Tropisch goedkoop dagje uit Vlindorado

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit met het gezin? Wij hebben twee uitjes voor je uitgezocht in tropische sferen. Dus kom een dagje genieten van exotische dieren en planten uit verschillende windstreken. Bovendien kun je met NapPas een goedkoop dagje uit, want wij bieden korting vanaf 20% op Vlindorado en Taman Indonesia.

Kleurrijke vlinders kijken met korting

Kleurrijke vlinders en exotische bloemen doen je denken aan een tropisch regenwoud. Om dit te beleven hoef je gelukkig niet ver van huis. De felgekleurde vlinders fladderen rond in Vlindorado, één van de grootste overdekte vlindertuinen van Europa. Het ligt in Waarland te Noord Holland. Deze prachtige overdekte plek is, zowel bij regen als zonneschijn, heel geschikt voor een dagje uit met het gezin.

Tijdens een spannende speurtocht kunnen kinderen ontdekken hoe vlinders en vogels leven en hoe ze zich voortplanten. Wie geluk heeft kan zelfs een vlinder geboren zien worden in de ‘poppenkast’ van de vlindertuin. In de poppenkast kruipen iedere dag vlinders uit de pop, die na slechts een paar uur drogen al hun favoriete plant opzoeken. Wil je dit ook beleven met het gezin? Met NapPas kun je een goedkoop dagje uit met maar liefst 25% korting op de entreeprijs van Vlindorado.

Taman Indonesia met voordeel

Taman Indonesia is een buitengewoon Indonesisch dierenpark. Dat het buitengewoon is bleek ook het nieuws van een aantal maanden geleden. Een beermarter ontsnapte uit het dierenpark. Hij werd twee weken later gevonden, vijf kilometer vanaf zijn thuis in dierenpark Taman Indonesia. Met fruit werd hij uit een boom gelokt, zodat hij nu gelukkig weer te zien is voor iedereen.

Naast de beermarter zijn er nog meer bijzondere exotische dieren. In het dierenpark vliegen prachtige tropische vogels los, zodat je ze van dichtbij kunt bekijken. Er zijn ook hele spannende dieren te ontdekken zoals de batikspin, tokeh en slangen. En heb je wel eens gehoord van de Loewak, een bijzonder dier dat bonen uitpoept voor de duurste koffie ter wereld? Kortom, een uitje met het gezin die je niet wilt missen. Je kunt je zelfs van het station laten ophalen met een echte Aziatische driewieler (tuk tuk). Dat maakt het extra speciaal. Met NapPas krijg je 20% korting op de entreeprijs van Taman Indonesia, voor maximaal 4 personen.

Nog meer goedkope dagjes uit?

Kijk op de website voor nog meer dagjes uit met korting. U vindt hier een uitgebreid aanbod van o.a. dierenparken, speeltuinen en sportactiviteiten. Als u nog geen NapPas heeft, bestel die dan via de website.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.