Wandeltips: kies uw favoriete plek

Gepubliceerd op 8 juli 2016

De zomer is weer een mooie periode om te wandelen. Met de NapPas krijgt u korting voor diverse mooie wandelingen. Een buitenkansje dus. Zo ontdekt u fraaie plekjes door heel Nederland en geniet u ook nog eens van een financieel voordeel. Hieronder noemen we enkele wandeltips met korting. Veel wandelplezier!

Wandeling Fort Nieuwersluis

Tijdens deze wandeling wordt u meegenomen door een verteller die verhalen over de Eerste Wereldoorlog aan u voorschotelt. Op unieke wijze beleeft u de rijke historie. De producent van deze bijzondere manier van cultuuroverdracht is ‘Stadsavonturen’. Met de NapPas ontvangt u 5 euro korting op onze wandeltips, dus ook in Fort Nieuwersluis.

Stadswandeling Arnhem

Wandel mee door het historische hart van Arnhem. Door de nauwe stegen en boeiende straten van deze Gelderse hoofdstad. Ontmoet de waarzegster die hertog Karel zijn toekomst influistert. En begroet zijn duivelse rechterhand met wie Karel vele triomfen vierde. Of… zoek vergiffenis bij zijn vrome tweelingzus. Geniet van deze mysterieuze stadswandeling. U ontvangt 5 euro wanneer u in het bezit bent van de NapPas.

Wandeling Waterliniemuseum

Ook dit is een vertelwandeling. Hier wordt u door een verteller meegenomen met verhalen over de rijke historie en de Eerste Wereldoorlog. Met de NapPas ontvangt u 5 euro korting voor deze wandeling. Reserveren kan via onze website. Als initiators hebben Literatuurwetenschapper Bernice Tjien a Fat en regisseur Henke Lever een voedingsrijke kraamkamer gevormd voor meesterlijke vertellers.

Stadswandeling Enkhuizen

Het Noord-Hollandse Enkhuizen is fantastisch gelegen aan het IJsselmeer. Het is een prachtig havenstadje. Lieflijk en stil. Maar vroeger was dit heel anders. Ervaar dit tijdens een mooie stadwandeling door Enkhuizen. U wordt meegenomen door het verleden, in de 16e en 17e eeuw. De stad was toen Meester van de Zuiderzee (het vroegere IJsselmeer). In Enkhuizen voeren de haringhuizen binnen met hun rijke buit.
Matrozen van de VOC scheepten zich hier in voor hun reis naar Oost. Tijdens de wandeling neemt verhalenverteller Johannes u mee door het wonderschone Enkhuizen. Dompel u onder in de tijd van toen. De NapPas levert u 5 euro korting op wandeltips, dus ook voor deze leerzame stadswandeling.

Wandeling landgoed Amelisweerd

Amelisweerd is een eeuwenoud landgoed in de buurt van de stad Utrecht. Het is een prachtig en uniek rivierkleibos waarvan u de bloei en groei tijdens de wandeling kunt beleven. Wilt u weten wie de ridder Amelius was die hier 800 jaar kwam wonen?
En waarom kocht koning Lodewijk Napoleon het landgoed in 1808 terwijl hij slechts 8 dagen verbleef en daarna weer vertrok? Kom er achter tijdens de stadswandeling Amelisweerd van Storytrail. Met de NapPas krijgt u 5 euro korting.

Wandeltips

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!