Kerstvakantie: wat te doen? Laat je inspireren met deze tips!

Home » Blog » Kerstvakantie: wat te doen? Laat je inspireren met deze tips!
Kerstvakantie: wat te doen? Laat je inspireren met deze tips!Kerstvakantie NapPas

Heerlijk, het is kerstvakantie en daarom kun je even helemaal niks doen! Toch gaan de meesten zich al snel vervelen na enkele dagen op de bank hangen. Gelukkig zijn er genoeg leuke dagjes uit in Nederland om jezelf tijdens de vakantie bezig te houden. En het hoeft niet altijd duur te zijn, een goedkoop dagje uit met het gezin kan ook. Laat je inspireren met onderstaande tips!

Dagje dierentuin

Met een dierentuin kan je eigenlijk nooit verkeerd zitten! Ontspannen kijken naar exotische dieren en de hele dag live vermaakt worden. De bekendste dierentuinen zoals Blijdorp en Artis ben je vast al eens geweest. Probeer eens een lokaal dierentuintje te vinden! Dit heeft een andere sfeer en je steunt gelijk de lokale ondernemingen. Kijk hier voor een overzicht van dierentuinen met korting.

Pretpark plezier in de kerstvakantie

Net als een dierentuin, is ook een pretpark altijd goed om je een hele dag te vermaken. Pretparken richten zich vaak ook op alle leeftijden, waardoor het hele gezin zich kan vermaken in de kerstvakantie. Pak een grote tas in met lekker eten en drinken, dan hoeft dit dagje uit niet duur te zijn. Kijk hier voor een overzicht van pretparken met korting.

Park en natuur

Wat dacht je van eens lekker de natuur in? Als je langs een VVV gaat, of even op internet speurt kan je genoeg natuurgebieden vinden waar je heen kan gaan. Maak gebruik van deze gelegenheid om een heerlijke wandeling te maken of een actief buitenspel te spelen. Ook voor kinderen is dit een perfecte plek om even rond te rennen en hun energie kwijt te kunnen in de kerstvakantie.

Avontuurlijke dagje uit

Meer zin in iets avontuurlijks? Kijk dan eens of er grotten of kastelen in de buurt zijn! Ook op kinderen kan dit een spectaculaire indruk maken. Een andere manier om kinderen te vermaken is door van hele normale dingen een spelletje te maken. Als je naar een grote stad gaat kan je er een uitdaging van maken om met zoveel mogelijk vervoersmiddelen te gaan (bus, tram, trein, metro..). Kijk hier voor avontuurlijke dagjes uit met korting.

Ontsnappen uit een escape room

Sinds enige tijd in opkomst is de escape room. Voor kleine kinderen is dit misschien iets minder geschikt. In een escape room beleef je een dag vol spanning. Het idee is dat je in een kamer wordt opgesloten en door middel van raadsels op te lossen kom je steeds verder in een andere kamer totdat je bij de uitgang bent. Haal jij het om binnen de tijd te ontsnappen? Kijk hier voor escape rooms met korting.

Korting met NapPas in de kerstvakantie

Ondanks dat we verschillende opties geven, zal er bijna altijd wel een kostenplaatje bij een uitje komen kijken. Overweeg dus eens om een NapPas aan te schaffen voor een goedkoop dagje uit. En houd je ogen open voor andere kortingen die je kunt sparen.

Bestel de NapPas

Om voor aantrekkelijke kortingen in aanmerking te komen, bestel je eenvoudig online de NapPas! NapPas is bij diverse uitjes in Nederland aangesloten; er zit dus altijd wel een leuk uitje bij! En het aanbod aan dagjes uit wordt ook voortdurend uitgebreid. Mis niets en bestel vandaag nog!

» Bestel de NapPas en profiteer van hoge kortingen voor een goedkoop dagje uit!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.