Wat zijn de top 5 populairste dieren in de dierentuin

Home » Blog » Wat zijn de top 5 populairste dieren in de dierentuin
Wat zijn de top 5 populairste dieren in de dierentuinMet de familie erop uit naar Familiepark Mondo Verde | Voordeeluitjes van NapPas

De dierentuin! Veel mensen vinden een bezoekje aan de dierentuin toch echt wel een leuk uitje. Helemaal als je kinderen hebt is dit juist een leuk uitstapje. Er zijn in Nederland veel dierentuinen waar we op bezoek kunnen. Maar welke dierentuin dieren zijn nu populair?

Het juiste uitje kiezen!

Wanneer je een leuk uitje zoekt en dieren zijn ook nog eens je ding dan is een bezoek aan de dierentuin juist de beste keuze voor een uitje. Wanneer je kinderen hebt is dit een heel leuk uitje om ze kennis te laten maken met de dieren uit de dierentuin. Er zijn verschillende dierentuinen in Nederland waardoor je er altijd eentje bij zit met dieren die er in een andere dierentuin niet zijn.

Misschien heeft je kind wel een voorkeur voor een bepaald dier en kan je juist daarop zoeken om dan ook het juiste dierenpark te bezoeken. Wat is er leuker om je kind zijn lievelingsdier in het echt te laten zien? Misschien heeft het wel 2 dieren die het wil zien?

Voorbereiden op een dagje dierentuin!

Het is altijd goed om de juiste voorbereidingen te treffen als je naar de dierentuin gaat met je kind. Het inpakken van een tas is eigenlijk hetzelfde als wanneer je naar een pretpark gaat. Heb je nog kleine kinderen dan is het goed om een luier tas mee te nemen. Ze zijn al iets ouder dan is extra kleding ook altijd goed om mee te nemen als er een ongelukje geweest is. Op zo’n dagje uit dan is het ook goed om eten en drinken mee te nemen. In een dierentuin kost het vaak best wel wat om het daar te halen.

Zit je kind nog in een buggy zorg dan dat je deze ook meeneemt. Het zijn behoorlijk wat einden die er gelopen worden. Zorg er ook voor dat je kind altijd iets heeft waar jouw telefoonnummer op staat. Je kunt denken aan een armbandje of ketting. Zo kan je als ouder snel bereikt worden als je kindje zelf op pad gegaan is in de dierentuin.

Op een dagje uit naar de dierentuin is een camera ook heel erg fijn om mee te nemen. Je kunt dan foto’s maken van de favorieten dieren in de dierentuin.

5 populairste dieren in de dierentuin!

De aap is een van de 5 dieren die het meest populair zijn. Daarna komt de olifant met zijn mooie lange slurf.  De giraffe met zijn lange nek staat op derde plek als favoriet dierentuindier. Daarna komt het stokstaartje wat een klein roofdier is. Op de vijfde plek staat de pinguïn.

Wanneer je deze 5 dieren allemaal wilt zien dan kan je op zoek gaan naar een dierentuin waar al deze 5 voorkomen. Natuurlijk kan je voor de aap ook heerlijk naar een dierenpark gaan waar alleen maar apen zijn. In iedere dierentuin komen ook andere diersoorten voor. Er zijn ook kinderen die een leeuw, tijger, wolf, neushoorn, nijlpaard of zeehond willen zien.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.