Wintersport in eigen land, kan dat?

Gepubliceerd op 17 januari 2017

Voor de wintersportliefhebbers die geen zin hebben in ellenlange reizen zijn er in ons land steeds meer alternatieve mogelijkheden. Deze mogelijkheden bieden tevens uitkomst wanneer er bijvoorbeeld te weinig sneeuw ligt in skigebieden. In hoeverre kunnen we eigenlijk spreken van wintersport in eigen land?

Met de komst van indoor skibanen in ons land kunnen wintersportliefhebbers in principe het gehele jaar door wintersport in eigen land beoefenen. Dus 365 dagen op een ski of snowboard kunnen staan. Of het nu winter of zomer is. Klinkt dat niet fantastisch?

Kraakverse sneeuw

Indoor skibanen benaderen behoorlijk de realiteit van een echt sneeuwgebied. Met verschillende uitdagende pistes en kraakverse sneeuw heb je het gevoel alsof je midden in de Alpen staat. Afreizen naar het verre buitenland hoeft dus niet meer, het kan gewoon lekker dicht bij huis. Op diverse plaatsen in Nederland zijn deze indoor skimogelijkheden te vinden, zoals bijvoorbeeld de Skidôme Rucphen.

Meer Winterpret

In veel indoorhallen is er naast skiën meestal nog veel meer winterpret te beleven. Zo beschikt Skidôme Rucphen ook over een indoor schaatsbaan. Verder is er GlowGolf, een unieke minigolf beleving met een decor dat je het gevoel geeft dat je op de Noordpool staat. Hou je van karten? Dan kun je hier ook nog eens ijskarten! Kortom, wintersportliefhebbers komen aardig aan hun trekken in ons eigen land.

Aprés-ski

Ook aan aprés-ski is gedacht wanneer je indoor skipistes bezoekt. Net zoals tijdens uw wintersportvakantie in Oostenrijk of Zwitserland is de baan voorzien van restaurants en barretjes waar u na het sporten van een heerlijk glaasje glühwein of warme chocolademelk kunt genieten. Zo onbreekt er niets aan het heerlijke wintersportgevoel op steenworp afstand van uw woonplaats.

NapPas-korting en wintersport in eigen land

Met de NapPas kunt u profiteren van kortingen voor het indoor skiën. Kijk hier voor de kortingen die wij bieden voor de Skidôme Rucphen. Wacht dus niet en vier uw wintersportvakantie gewoon in eigen land.

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!