De zomer komt eraan: ‘eropuit tips’

Home » Blog » De zomer komt eraan: ‘eropuit tips’
De zomer komt eraan: 'eropuit tips'De zomer komt NapPas

Nog even en dan kunnen de meeste mensen weer genieten van een welverdiende vakantie. De zomervakantie staat voor de deur. Weet u nog niet wat u gaat doen of heeft u juist besloten om deze zomer dagjes uit te gaan? Dan zetten wij voor u een aantal zomeruitjes tips op een rijtje.

Naar het museum

Wilt u graag cultuur snuiven en samen met de kinderen een leerzame ontdekkingstocht ervaren door het museum? Er zijn talloze musea –geschikt voor jong en oud- die deze zomer de deuren open hebben. Een bezoek aan een museum is een uitstekende keuze om samen met uw kinderen eens een hele andere wereld in te stappen. Van bijvoorbeeld het stoere legermuseum tot een museum waarin je kennismaakt met vroegere tijden en eeuwenoude dinosaurussen.

Adventure voor het hele gezin

Het kan natuurlijk zo zijn dat je op zoek bent naar meer activiteit en sensatie. De ultieme uitdaging voor het hele gezin. Misschien kun jij jouw vader en moeder zover krijgen om samen met jouw broertje of zusje het spannende avontuur aan te gaan? Lijkt het je niet ontzettend grappig om jouw vader over een touwladder te zien lopen? Misschien ben jij wel sneller dan jouw vader! Of wil je graag de beste zijn op de kartbaan? Er zijn allerlei actieve uitjes en activiteiten te reserveren tijdens deze zomerperiode.

Speelplezier voor iedereen

Als je deze zomer niet op de camping zit of met de auto naar Zuid-Frankrijk afreist, dan kan het een leuk idee zijn om met de kinderen naar een groot pretpark te gaan. Er zijn diverse grote parken waarin uw kinderen lekker in de buitenlucht kunnen spelen. Zo kunt u toch lekker genieten van het zomerse zonnetje! Uw kinderen krijgen voldoende beweging en er is voldoende te doen. Als volwassene heeft u hierdoor de gelegenheid om een beetje tot rust te komen, een drankje te drinken op een van de terrassen in de speeltuin of een krantje te lezen.

Korting zomeruitjes tips

Heeft u al besloten wat u gaat doen? Vergeet dan niet onze kortingspas -de NapPas- te bestellen. Wanneer u deze al hebt, vergeet de pas dan niet te laten zien tijdens uw uitje. Met de NapPas krijgt u korting op meer dan 250 uitjes. U bespaart dus behoorlijk wat geld voor het gehele gezin wanneer u hier gebruik van maakt. Dat belooft een vrolijke zomer.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.