Zeehondenopvang Stellendam

Echte zeehonden bekijken van dichtbij met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Bij A Seal kun je echte zeehonden van heel dichtbij bekijken. Je kunt ook zien hoe de vele vrijwilligers de dieren dagelijks verzorgen en je komt van alles te weten over de verschillende zeehonden die leven in ons gebied.

Maar A Seal is meer dan alleen een zeehondenopvang!

Bij A Seal voelt het net of je in zee bent. Je klimt op zandbanken en geniet van een uitzicht wat je nog nooit eerder zo hebt gezien. Wie goed kijkt in boeien en de aangespoelde zeecontainer, ontdekt allerlei leuke weetjes over het redden van mens en dier.

Onze partners KNRM, Rijkswaterstaat, Het Waterschap Hollandse Delta en Drinkwaterbedrijf Evides zijn in verschillende hoeken van de expo te vinden. De bijzondere Haringvlietsluizen, de 1000.000ste redding van de KNRM en hoe wij droge voeten houden op Goeree-Overflakkee, je ontdekt het allemaal bij A Seal.

De missie van Stichting A Seal is het bieden van hoogwaardige en professionele medische zorg aan hulpbehoevende zeehonden. Met als doel de zeehonden in de natuurlijke omgeving vrij te laten na het herstel.

Wij vinden het heel fijn als je ons komt bezoeken. De opbrengst uit de entreegelden gaat namelijk rechtstreeks naar de zeehondenopvang.

Korting met NapPas:

  • 10% korting op een volwassen kaartje
  • Kinderen ontvangen een gratis button