Het Aardbeienland

Themapark met alles over aardbeien, hoe leuk en ontvang tevens € 1,50 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Nederlands enige themapark over aardbeien is gelegen in het noorden van de Bourgondische provincie Limburg. Hier kun je werkelijk alles ontdekken van de zoete en gezonde aardbei in het Aardbeienland.

Met een heerlijk en uniek arrangement in een fantastische aardbeiensfeer vol gezelligheid en bezienswaardigheden is het elke dag feest in het Aardbeienland van de zomerkoninkjes.

Waarom naar het Aardbeienland?

Dit mag niemand missen!

Een onvergetelijke aardbeiendag.. .kijken, plukken, proeven, ruiken, spelen, smullen, bewonderen…

In dit heerlijke land leert u ook alles over de praktijk en de ontwikkeling van de aardbei. Een ongekende mix van educatie en vermaak in het Aardbeienland. Wilt u een kinderfeestje organiseren? Dan is het Aardbeienland de ultieme bestemming voor de kinderen en het is een keer iets anders.

Het Aardbeienland beschikt ook over een mooi terras. Op dit terras kunt u uiteraard de lekkerste aardbeien proeven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lekkere vlaai met overheerlijke slagroom. In het Aardbeienland bent u op het goede adres!

Het Aardbeienland en de openingstijden

Van 31 maart t/m 31 oktober is het Aardbeienland geopend. Van dinsdag t/m zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur bent u van harte welkom. Op feestdagen en met vakanties is het Aardbeienland wel geopend op maandagen. In het Aardbeienland bent u afhankelijk van het weer en daarom is het verstandig om van te voren te bellen naar het Aardbeienland.

Korting met de NapPas in het Aardbeienland

€ 1,50 korting per persoon, maximaal 4 personen. De NapPas bestelt u eenvoudig online voor slechts € 29,95 per jaar. Als u meerdere malen per jaar naar het Aardbeienland wilt dan kan dat natuurlijk ook.

Het voordeel van de NapPas is dat deze pas onbeperkt geldig is per jaar. De NapPas is ook uitermate geschikt om met uw gezin naar bijvoorbeeld het Aardbeienland te gaan. Om in aanmerking te komen voor korting in het Aardbeienland dan bestelt u hier de NapPas online!