Amaze Escape Events – Den Haag

Escaperoom beleving met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!


Amaze Escape met korting bezoeken? Amaze Escape Events Den Haag: hét leukste dagje uit nu met 10% korting!

Wil je een unieke ervaring beleven? Dan ben je bij Amaze Escape Events aan het goede adres! Je kunt er volop uitdagingen en mysteries oplossen in één van onze Escape Rooms. 

KGB – Escape Room

De KGB-kamer speelt zich af ten tijde van de koude oorlog. U en uw team zijn een groep CIA spionnen die in een geheim KGB nest infiltreren om een aantal vertrouwelijke documenten te stelen. Plots gaat er iets mis en zitten jullie opgesloten in het kantoor van Generaal Igorov. Jullie hebben 60 minuten! Kunnen jullie op tijd ontsnappen uit de greep van de KGB?

Escape Room Capaciteit: 2 – 6 personen

Crazy Doctor – Escape Room

Een meisjes ergste nachtmerrie komt tot leven in de kamer van de Crazy Doctor. In de dokterspraktijk van Dr. Condor gebeuren de raarste dingen. Een meisje uit Den Haag is sinds haar bezoek vermist. Kom spelen in de vernieuwde Crazy Doctor en kom erachter of ze kon ontsnappen of niet?
We raden de Crazy Doctor escape af voor personen met epilepsie, claustrofobie en personen die slecht ter been zijn.
Minimumleeftijd: 16 jaar

Escape Room Capaciteit: 2 – 6 personen.

The Competition

In dit spel spelen jullie in onze Black & White competitie kamers. Jullie spelen in twee teams: team zwart en team wit en jullie spelen in 2 afzonderlijke ruimtes van deze futuristische spelarena.
Deze ruimtes zijn gespiegeld van elkaar, alle hints en puzzels die het ene team op moet lossen zal ook het andere team moeten oplossen. Welk team wordt de winnaar?

Escape Room Capaciteit: 8 – 12 personen

Overige informatie
De regels zijn simpel: je gaat met je groep een kamer binnen en de tijd begint te lopen. Jullie hebben 60 minuten de tijd om een reeks puzzels, raadsels en mysteries op te lossen waardoor je uit de kamer kunt ontsnappen. De druk wordt met de minuut groter want de tijd tikt door. Jullie moeten out-of-the-box-denken want aanwijzingen en raadsels zijn goed in de kamer verstopt. Alleen door goed samen te werken, te communiceren en te coördineren maken jullie een kans om op tijd uit de kamer te ontsnappen. Lukt het jullie om te ontsnappen?

Korting Amaze Escape met NapPas: