Amsterdam Canal Cruises

Amsterdam door de grachten met 20% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Als u een dagje naar Amsterdam gaat moet u toch echt de stad vanaf het water bewonderen! Bij Amsterdam Canal Cruises vaart u een mooie route van 75 minuten door de oude grachten en de havens. Deze tour duurt ongeveer 15 minuten langer dan de gemiddelde rondvaart, dus ziet u meer van Amsterdam. Gedurende de tour verschaft een audiosysteem historische informatie en leuke wist-u-dat-jes. Amsterdam Canal Cruises is dus ook nog leerzaam en u komt dingen te weten die u nog nooit wist. Het is een ideaal uitje voor een groep personen, maar als u alleen wilt gaan dan kan dat natuurlijk ook.

Amsterdam Canal Cruises is verrassend

De rederij ligt midden in het centrum en is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer als met de autobus. Op 1 minuut lopen liggen het Van Gogh museum en het Rijksmuseum. Uiteraard kunt u voor uw groep ook een privé boot huren zodat u zelf kunt bepalen wanneer en waar u vertrekt! De Amsterdam Canal Cruises staat garant voor een leuk dagje uit. De meeste mensen gaan naar Amsterdam, maar hebben nog nooit Amsterdam gezien vanaf het water. Vanaf het water is Amsterdam toch weer te zien van een andere kant en dat moet u zeker niet missen!

Amsterdam Canal Cruises en korting

20% korting per persoon, maximaal 4 personen. Deze korting krijgt u door de NapPas online te bestellen. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Amsterdam Canal Cruises, maar ook nog eens voor diverse uitjes in Nederland. NapPas is namelijk aangesloten bij o.a. pretparken, musea, dierentuinen en nog veel meer. Er zit altijd wel een leuk uitje voor u bij. De NapPas is de ideale oplossing voor mensen die letten op de portemonnee. Bovendien is de NapPas onbeperkt geldig per jaar, dus u kunt de NapPas meerdere malen per jaar gebruiken voor Amsterdam Canal Cruises.

Profiteer direct en bestel daarom de NapPas vandaag nog!