Archeon korting

Beleef de geschiedenis met de Romeinse Tijd en Middeleeuwen >> € 3,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Archeon: terug in de tijd!

De wereld van de geschiedenis. In Archeon treft u 43 exacte reconstructies van gebouwen, boerderijen en hutten aan, die zijn herbouwd aan de hand van archeologische opgravingen en vondsten. De reconstructies worden bewoond door Archeotolken. Zij laten u zien en beleven hoe het dagelijkse leven er in die tijd uitzag. Dagelijks worden er rondleidingen en demonstraties gegeven in Archeon van onder andere de schaapherder en de valkenier. Archeon korting? Met 3 euro korting beleef je het leukste dagje uit in Zuid-Holland.

Activiteiten in Archeon

Er zijn volop activiteiten in Archeon zoals: schminken, vlotvaren, fibula’s maken, exerceren met Romeinse soldaten, kalligraferen en boogschieten. De Romeinse offer-ceremonie wordt gevolgd door het Gladiatorengevecht in de Arena. Naast deze activiteiten zijn er ook diverse arrangementen. De arrangementen zijn onder te verdelen in particuliere- zakelijke arrangementen. Naast deze arrangementen kunt u ook met bijvoorbeeld uw school naar Archeon gaan.

Evenementen in Archeon

Jaarlijks organiseert Archeon diverse evenementen. Iedere bezoeker groot of klein, jong of oud vindt er zeker een aansprekend weekeinde. Zo is er een Internationaal Vikingweekend, het Groot Romeins Festival en het Smeedweekend. Tijdens deze evenementen bent u van harte welkom in Archeon om een leuk dagje uit te beleven. Het Archeon is te vinden in Alphen a/d Rijn en is eenvoudig te bereiken. Het park is verdeeld in 3 periodes en dat is de Prehistorie, Romeinse tijd en de Middeleeuwen. De gebouwen zijn op ware grote gebouwd in Archeon.

Archeon Korting

€ 3,00 korting per persoon, maximaal 4 personen. Hoe ontvangt u deze korting? Deze korting krijgt u bij NapPas door online de NapPas te bestellen. U krijgt met de NapPas namelijk korting in o.a. Archeon en nog meer dan 250 leuke dagjes uit door heel Nederland. De NapPas kost slechts €29,95 per jaar en u krijgt bovendien voor meerdere personen korting. Het is dus de ideale oplossing voor gezinnen die uit willen met korting.

Interesse? Bestel de NapPas eenvoudig online en ontvang korting voor Archeon en andere uitjes!