Ayers Rock Zoetermeer

Beleef Australië in Zoetermeer met € 3,50 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Beleef nu een dagje Australië in Zoetermeer bij Ayers Rock. Zo divers als het land Australië is, zo is ook het aanbod van Ayers Rock Zoetermeer. Wij onderscheiden ons door het grote aanbod van meer dan 20 activiteiten die daadwerkelijk een beleving voor lichaam en geest zijn. Kiest u voor een ontspannen Djembé workshop of gaat u de uitdaging aan om onze 17 meter hoge klimwand te beklimmen. Ayers Rock Zoetermeer is zeven dagen per week geopend van ‘s ochtends tot ‘s avonds. Door ons grote aanbod op eigen locatie in het mooie Buytenpark Zoetermeer.

Introductieles Ayers Rock Zoetermeer 

Altijd al willen weten hoe het is om te klimmen of bent u opzoek naar een nieuwe hobby en wilt u het klimmen een keertje proberen? Beleef dan een introductieles bij Ayers Rock in Zoetermeer en ga de uitdaging aan op de 17 meter hoge klimwand. Een introductieles klimmen is geschikt voor jong en oud en een ware uitdaging voor iedereen. De lessen zijn inclusief materiaal en onder professionele begeleiding van de instructeurs van Ayers Rock.

Ayers Rock Zoetermeer en korting

€ 3,50 p.p. korting op een introductieles klimmen (1,5 uur)

– Maximaal 4 personen

– Niet te combineren met andere acties

– Niet inwisselbaar voor geld

Om van deze korting gebruik te maken, bestelt u de NapPas eenvoudig online. De NapPas is een ideale oplossing voor gezinnen die letten op de portemonnee. Doordat NapPas is aangesloten bij diverse uitjes in Nederland zit er altijd wel iets voor u bij. Al is het niet in uw woonplaats dan is het wel in de omgeving. Als u de NapPas bestelt dan krijgt u bovendien nog eens korting voor maximaal vier personen. Profiteer van uit met korting voor Ayers Rock Zoetermeer doe uw voordeel.

Bestel de NapPas online en maak een keuze uit onze ruime aanbod!