Belevingspark Cactus Oase

Uitje voor jong en oud, ontvang tevens 20% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Cactus Oase

Het belevingspark Cactus Oase is opgericht door Bert van der Meer, geboren in Monster, leerde als tuinderszoon al heel vroeg de kneepjes van het vak. Daarbij is hij een autodidact. Wat zijn ogen zien, maken zijn handen. Bert vormt een perfecte combinatie met zijn vrouw Anny van der Helm. Eveneens geboren in het Westland, namelijk in Wateringen. Zij heeft een rijke fantasie en doet alles met passie. Haar hobby is haar werk. Anny, beter bekend als Anny Cactus (herkenbaar aan haar rode cowboyhoed), sluit jong en oud in haar hart. Menig bezoeker komt graag terug om te genieten van de spontane en hartelijke sfeer.

Activiteiten cactus Oase

Belevingspark Cactus Oase is een dagje uit voor jong en oud. Kuier over de -rolstoeltoegankelijke- paden langs de kokerboom, vishaakcactus en nog duizenden andere, bijzondere en kleurrijke cactussen e.a. planten. Geniet van de bontgekleurde vogels in de Vogeltuin. Een Nostalgiehuis, ambachtelijke schoenmaker en een doorsnede van een historische boerderij brengen u terug in de tijd. De Thomastrein en Desert Express banen zich een weg door een Mexicaans rotslandschap. Laat u verder verrassen door de overige attracties, zoals de Indian Art Gallery, Cactus Piramide, Kindertuin, authentieke sierpoppen, modelspoor en pony’s. Er zijn leuke groepsarrangementen voor alle leeftijden.
Kortom: warm aanbevolen voor jong en oud, samen of alleen en zowel bij goed als bij slecht weer.

Openingstijden

Van 1 december tot 1 februari is de CactusOase gesloten

Vanaf 1 februari zijn wij 7 dagen per week geopend
maandag t/m zondag:   10.00 – 17.00 uur

Belevingspark Cactus Oase en korting

 20% korting per persoon, maximaal 4 personen
– Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Belevingspark Cactus Oase maar ook nog eens voor andere dagjes uit. Jaarlijks wordt het aanbod uitgebreid dus het blijft altijd variërend. Daarnaast hebben wij een landelijk aanbod dus u kunt overal terecht. De NapPas is de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee letten. Er zijn zelfs uitjes die tot 50% korting geven!

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!