BestZOO

Dieren bekijken met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Midden in het typische Brabantse populierenlandschap ligt BestZOO in het groen verscholen. Een mooi en gezellig dierenpark waar jong en oud zich kan vermaken. Hier komt u oog in oog te staan met dieren uit alle delen van de wereld. Zo kunt u onder andere kennis maken met jaguars, panters, de lynx, ezels, alpaca’s en verschillende apen en vogelsoorten. Kom naar BestZOO en maak kennis met de dieren in het mooie dierenpark!

Ogen te kort in BestZOO

Tevens is er een kinderboerderij waar de kinderen lekker kunnen knuffelen met de verschillende schapen, geiten en konijnen. Ook kunnen de kinderen hun extra energie kwijt in de speeltuin. Wanneer de bezoekers trek hebben gekregen is er een gezellig terras bij de speeltuin en de ingang van het park waar men kan genieten van een hapje en een drankje.

In BestZOO zijn enkele echte pareltjes te zien, die in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn, zoals: Jaguar, puma’s, ijsvogels, wallaroes. Door deze pareltjes is is dit dierenpark anders dan anders. Het is uitermate geschikt voor het gezin die een dagje uit willen met korting. BestZOO heeft ook enkele tot nu toe unieke geboortes gehad, zoals tamanduas en bonte marters.

Korting voor BestZOO

10% korting per persoon, maximaal 4 personen bij NapPas. De NapPas is een voordeelpas die onbeperkt geldig is per jaar. Een NapPas kost slechts € 29,95 per jaar en is te gebruiken voor leuke uitjes in Nederland. Het is dus ook mogelijk om uitjes te combineren. Doordat NapPas is aangesloten bij diverse uitjes in Nederland vindt u altijd een leuk uitje in uw plaats of in de omgeving daarvan. De NapPas is de ideale oplossing voor gezinnen die letten op de portemonnee.

Bestel de NapPas en profiteer direct van uit met korting!