BillyBird Park Hemelrijk

Ontvang € 1,50 korting bij dit superleuke uitje voor kinderen!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Billy Bird Park Hemelrijk ligt in het buitengebied van Volkel (vlak bij Uden). Bij Billy Bird Park Hemelrijk kan je 360 dagen per jaar plezier maken. Op het overzichtelijke en gemoedelijke familiepark is zowel binnen als buiten van alles te beleven; het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad. Rondom het strandbad bevinden zich allerlei attracties. Wat dacht je van een uitdagende survivalbaan, een supersnelle bootjesglijbaan, een klimberg en de achtbaan?

BillyBird Park Hemelrijk is gezellig

In Kinderland spring je tot in de hemel op de airtrampolines en springkussens en stap je voor een vlucht gezellig in één van de helikopters in de helihaven. Heb je nog tijd over? Dan kan je jezelf uitleven in de grote binnenspeeltuin “Zeeroversland”. Hier kan je urenlang lekker spelen op o.a. de familieglijbaan, de touwladders en in de botsautootjes.

BillyBird Park Hemelrijk en de nieuwe speeltuin

Nieuw in de binnenspeeltuin is de Piratenkooi. Op 700m2 zorgen klimtorens, touwbruggen, glijbanen, springkussens en bouwblokken voor urenlang speelplezier. Want klauteren, klimmen, glijden en bouwen vervelen nooit. Bovendien mogen je ouders of opa/oma mee om samen met jou de piratenkooi te verkennen. Voor de kleinste kinderen is een nieuw speelgebied “de Kleuterkade” ingericht.

Ben je moe van het spelen? Kom dan lekker even bij tijdens een voorstelling van het poppentheater.

BillyBird Park Hemelrijk en korting

€ 1,50 korting per persoon, maximaal 4 personen. Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Als u de NapPas bestelt dan krijgt u ook korting voor andere uitjes in Nederland. Wij zijn aangesloten bij diverse uitjes, dus er is keuze zat. Onze website beschikt over een uitgebreide zoekfunctie. U kunt zelfs een selectie maken op basis van het weer. In Nederland bent u vaak afhankelijk van het weer. NapPas is aangesloten bij diverse uitjes die overdekt zijn. Bovendien is de NapPas onbeperkt geldig dus als u meerdere keren naar een uitje wilt gaan, dan kan dat.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!