Blote Voetenpad Gouwe Voeten

Heerlijk wandelen met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Het Blote Voetenpad Gouwe Voeten in Bovenkarspel is misschien wel de leukste attractie van Westfriesland!

Blote voeten lopen is gezond. Blote voeten lopen is leuk. Op blote voeten lopen is leerzaam. Blote voeten lopen geeft teambulding. Al deze facetten kom je tegen in het blote voetenpad in Bovenkarspel.

Het blote voeten pad wordt door heel veel mensen bezocht. Omdat de seizoenen veranderen, de kleuren veranderen, het fruit verandert, is het leuk om het meerdere keren per jaar te doen. Het is gewoon genieten en je voelt aan je lichaam dat het goed is voor de conditie en voor de lichaam en geest.

Yoga en evenwichtsoefeningen zijn in het pad opgenomen. Niets moet alles mag. Je moet het beleven. Bloemen, fruit, kruiden en nog veel meer kom je tegen. Bij diverse onderdelen zijn borden geplaatst om uw kennis te verreiken over de dieren en producten die u tijdens u wandeltocht tegenkomt. Hoeveel eieren legt een kip, waarom krent men de druif, waar komt de pioenroos vandaan. Vragen die door borden beantwoord worden.

Het Blote Voetenpad houdt zich bezig met de natuur. Op het blote voetenpad is een bloemen tuin speciaal voor de bijen. Bijen zijn nodig voor het gehele ecosysteem. Bestuiving van de planten en bloemen. Zonder hen hebben we geen bestaansrecht. Op het blote voetenpad worden een aantal bijenkasten geplaatst. Alles voor de natuur. De start is bij de schuur/ ontvangstruimte gemaakt waar u ook een kopje koffie kunt krijgen. Nieuw komend jaar is een kruidentuin die wordt aangeplant.

Het is niet alleen leuk en gezond om te doen maar ook educatief.

Korting met NapPas

  • 10% korting per persoon, maximaal 4 personen
  • Open van 25 maart t/m 31 oktober
  • Woensdag t/m zondag van 10 tot 18.00 uur
  • In de vakanties alle dagen geopend