Escaperoom Barbecue

Nu met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Escaperoom Barbecue

Escaperoom Barbecue “De Juwelen van Beppe Afke” in een Friese stelpboerderij van meer dan 100 jaar oud. Beppe Afke heeft samen met pake Klaas en haar twee kinderen Ifke en Hindrik hun hele leven lang als boerengezin op de oude Friese stelpboerderij aan het Tjeukemeer in Delfstrahuizen gewoond. Beppe Afke is na een lang ziekbed een paar dagen geleden overleden. In de laatste gesprekken die de kinderen Ifke en Hindrik met haar hadden, spreekt ze steeds vaker over verstopte juwelen in de boerderij. Ifke en Hindrik zijn de laatste dagen dan ook vaak bij haar op bezoek geweest om de laatste informatie over de juwelen te verzamelen, ondanks haar ziekte. Nu is er een groot bijkomend probleem. De boerderij is een maand geleden verkocht aan een wat bizarre man die luistert naar de naam Sieberen Storm. Hoe komen Ifke en Hindrik in de boerderij zonder dat Sieberen Storm het ontdekt? U wordt bij Escaperoom Barbecue ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek. Samen vertrekt u naar de oude Friese stelpboerderij om daar op zoek te gaan naar de sleutel die u de toegang geeft tot de ingang van de boerderij. Met elkaar zoeken in de oude boerderij naar de sleutels en codes van de diverse vertrekken om de verborgen juwelen te vinden. Wordt het een speld in een hooiberg? U heeft 75 minuten de tijd voordat Sieberen Storm weer thuis is. Gaat u de uitdaging aan? Het geheel wordt afgesloten met een barbecue. Het gehele programma is inclusief consumpties.

Locatie

Onze boerderij ligt In het zuidelijk gedeelte van Friesland gemeente De Fryskemarren
(de Friesemeren) Grenzend aan Noord oostpolder , Overijsel en Drenthe Een klein uurtje rijden vanaf Amsterdam, Zwolle, Groningen en Leeuwarden. 10 minuten vanaf Lemmer , Heerenveen en Joure vanaf Sneek 20 minuten.

Faciliteiten en weetjes van Escaperoom Barbecue

 • Inclusief ontvangst met koffie/thee en Friese oranjekoek.
 • Er is in de stelpboerderij een toiletgelegenheid
 • Gratis parkeer plek ( filevrij )
 • Met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar lijn 48 Lemmer Heerenveen. Bent u met een groep dan kunnen wij voor u een oldtimer bus of oldtimer auto regelen.
 • Overnachten op de boerderij camping of in vakantiewoning Boerin Baukje 4 a 6 personen of vakantie woning Boer Bart van 12 a 14 personen met aanleg plaats voor een boot.
 • We zijn ook per boot bereikbaar

Korting met NapPas:

 • 10% korting
 • Inclusief ontvangst met koffie of thee en Friese oranjekoek
 • Afsluiten met twee drankjes
 • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen
 • Gratis parkeren

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor de Escaperoom Barbecue, maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!