Koe-knuffelen

Ooit een koe geknuffeld, probeer het eens met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Koe-knuffelen in Delfstrahuizen

Een echte uitdaging knuffelen met een kudde koeien waar elke koe zijn eigen aandacht vraagt. Heerlijk en relaxt koe-knuffelen met een Friese koe. Dat kan bij Boerderijrecreatie. Niet alleen de koe geniet van deze gebeurtenis want de ademhaling en de hartslag van een koe heeft een bewezen ontspannen effect op de mens. Je kunt je dan ook helemaal overgeven aan Sjoukje, Hiltsje, Baukje, Bertha of Sytske.

Hoe ziet een dag eruit

Koe-knuffelen is een zeer geschikte activiteit voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, families en verenigingen. Dat komt omdat koe-knuffelen mens en dier dichter bij elkaar brengt. Bij aankomst wordt u ontvangen door onze gastvrouw of gastheer. Zij zal u op uw gemak stellen en u bijstaan voor een onbezorgde en plezierige tijd. U wordt meegenomen naar onze verkleedruimte. Daar krijgt u boerenkleding aangeboden. Vervolgens is er een mooi fotomoment. Want het is natuurlijk een foto waard als al uw familieleden of vrienden zich in een overall hebben gestoken. U begint bij de kleine kalfjes. Dan gaat u langs de stier. Hij is niet alleen heel groot, maar ook de koning van de stal. Daarna gaat u kijken bij de pinken. Ook wel het jongvee genoemd. En tenslotte is dan tijd voor het echte knuffelwerk.

Bij het koe-knuffelen gaat u terug naar uw eigen basis en moet u communiceren op een andere manier dan dat u gewend bent. De hartfrequentie van een koe is lager dan die van onze mensen. En door de regelmatige ademhaling van een koe zult u heerlijk heen en weer gewiegd worden. Alles bij elkaar zorgt er voor dat u een heerlijk ontspanningsgevoel zult ervaren. Na anderhalf uur bent u klaar met knuffelen. De boerenkleding mogen weer uitgetrokken worden.

Korting met NapPas:

  • 10% korting
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen
  • Gratis parkeren

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Koe-knuffelen, maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!