Boomkwekerijmuseum

Leer van het mooie Boskoop en ontvang 25% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Bezoek het Boomkwekerijmuseum en ontdek waarom Boskoop al meer dan vijfhonderd jaar het belangrijkste aaneengesloten boomkwekerijgebied van Nederland is. Een authentiek ingerichte boomkwekerswoning en loods laten u zien hoe een boomkwekersgezin woonde en werkte rond 1910.

De nog in gebruik zijnde museumkwekerij laat u kennis maken met het assortiment planten en bomen die rond 1910 op de Boskoopse kwekerijen werden gekweekt. U kunt het museum bezoeken als groep waarbij een gids u een boeiende rondleiding geeft. Deze rondleiding moet u wel vooraf boeken.

Boomkwekerijmuseum en groepen

Komt u alleen of met een paar personen, dan leidt een audiotour u door het museum, de boomkwekerswoning, de loods en de kwekerij. In combinatie met museumbezoek kunnen wij voor groepen een historische rondwandeling met gids door een uniek stukje Boskoop organiseren en of een rondvaart in open boot langs kwekerijen.

De koffie-corner in de centrale ontvangstruimte of ons buitenterras bieden u de mogelijkheid een kop koffie of thee te gebruiken. Voor groepen is er de mogelijkheid een ‘Boskoops tuintje’ bij de koffie of thee te bestellen. Dit moet dan wel bij uw groepsreservering worden opgegeven.

Informatie over arrangementen kunt u telefonisch krijgen of via de mail. Op onze website vindt u een aanmeldingsformulier met keuzemogelijkheden en meer informatie over het museum en de activiteiten.

Boomkwekerijmuseum en korting

 25% korting per persoon, maximaal 4 personen
– niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor het Boomkwekerijmuseum, maar ook nog eens voor andere dagjes uit. NapPas heeft een breed aanbod aan dagjes uit. Het aanbod wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus het blijft altijd variërend.

U wilt dit toch ook niet missen? Bestel daarom de NapPas en profiteer van leuke kortingen!