Bowlo Bowling & Lounge

Gezellig bowlen en ontvang 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

In het souterrain van het Leisure-Dome is de bowlingsensatie Bowlo Bowling & Lounge, met naast 20 witte glowbanen een mooi lounge gedeelte voor het perfecte avondje uit.

Het LeisureDome, gelegen in Kerkrade vormt als breed amusementscenter de perfecte locatie voor het Bowling & Lounge concept. In Bowlo zijn 20 moderne witte glowbanen geïnstalleerd, een nieuwe innoverende techniek, waarbij de witte bowlingbanen middels duurzame LED-verlichting aangelicht worden. De mogelijke kleurvariaties en show elementen tijdens het spel zorgen voor een bijzondere interactie met de bezoekers en een onvergetelijk bowlinguitje! Ook vanuit Heerlen heel gemakkelijk te bereiken!

Bij de inrichting is er veel zorg besteed aan de uitstraling van het interieur. Voor of na het bowlen of na een bezoek in het Leisure-Dome kan er gezellig geborreld worden in een prachtige lounge-omgeving. Geniet van een heerlijke cocktail, wijn of biertje en neem een kijkje in onze veelzijdige menukaart. Bowlen en gezellig loungen doe je dus bij Bowlo in Kerkrade.

Bowlo Bowling & Lounge arrangementen

Uiteraard beschikt Bowlo Bowling & Lounge ook over vele compleet voor u gemaakte arrangementen.

4 Business arrangementen:
Ideaal om als bedrijf te boeken. Kom gezellig bowlen onder het genot van verschillende drankjes en fingerfood.

7 Bowlo & Diner arrangementen:
U kunt bij Bowlo Bowling & Lounge genieten van een heerlijk zelfgemaakt lopend buffet. Uw gezelschap zal in een afgezet gedeelte van onze lounge kunnen plaatsnemen en daar 2 uur kunnen genieten van een van onze buffetten, verzorgd door , kookschool keukenstudio stenenbrug. Voor of na het buffet zal er gebowld worden en uiteraard zijn deze compleet verzorgde diner arrangementen ook voorzien van een aantal consumpties per persoon.

8 verschillende kinderfeestjes:
Compleet verzorgde feestjes incl. decoratie, snoep, ranja, frietjes, snack en verrassing voor de jarige!
Is bowlen alleen niet genoeg? Kies dan nog een activiteit erbij.

Bowlo Bowling & Lounge korting

10% korting op het huren van een bowlingbaan
– Korting is niet geldig i.c.m. met andere acties en of kortingen

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van korting voor Bowlo Bowling & Lounge!