Cowboy & Indianen Speelreservaat

Avontuurlijk kinderspeelparadijs en een lekkere korting van 25%!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Bent u op zoek naar avontuur in een heuse westernsfeer kom dan als een pijl uit een boog naar het kinderspeelparadijs Cowboy & Indianen Speelreservaat in Coevorden.

Het speelparadijs is boordevol binnen en buiten speelplezier voor kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Terwijl de kinderen zich uitleven op gigantische hindernissen, lange glijbanen, enorme springkussens, uitdagende trampolines, swingende touwladders, knallende schietkanonnen, unieke paarden, superleuke binnen midgetgolfbaan, reusachtige voetbalkooi en spannende bowlingbaan kijkt u toe of u speelt natuurlijk mee.

Cowboy & Indianen Speelreservaat is gezellig

Op de sfeervolle en overzichtelijke terrassen kunt u genieten van een kop koffie / thee/drankje of gebruik maken van een uitgebreid assortiment uit de keuken.

Buiten is er de superleuke speeltuin met veel speel- en klautertoestellen, een enorme tipi met zandbak, glijbanen voor groot en klein en een kei leuke vriendjesschommel.

Dol op dieren? Konijnen, cavia’s, geiten, varkens, duiven, eenden, kippen en kalkoenen. U vindt ze allemaal buiten in de kinderboerderij.

Cowboy & Indianen Speelreservaat heeft buiten ook een unieke Western Midgetgolfbaan om met de hele familie een balletje te slaan.

Cowboy & Indianen Speelreservaat en korting

25% korting op de entree voor maximaal 4 personen. Niet geldig in combinatie met de arrangementen. U krijgt niet alleen korting voor Cowboy & Indianen Speelreservaat, maar ook nog voor andere dagjes uit. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit door heel Nederland, dus er zit altijd een leuk uitje voor u bij.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!